Svet

Region

Kejt Midlton i princ Vilijam najdosadnije poznate ličnosti? (Foto)

Pisac i britanski istoričar Kristofer Li okarakterisao je Kejt Midlton i njenog supruga princa Vilijama kao potpuno monotone, bezbojne i neinteresantne poznate ličnosti i uporedio ih se Dejvidom Bekamom i njegovom suprugom Viktorijom.

Kejt Midlton i princ Vilijam najdosadnije poznate ličnosti? (Foto)



Kejt Midlton i princ Vilijam u potrazi za novom dadiljom
Pisac kaže da se kraljevski par ne može porediti sa fudbalerom i njegovom suprugom, ali ih on "svrstava u isti koš", dodaje kako oni rade i bave se samo običnim stvarima kao što je igranje sa decom, i da su više poznate ličnosti nego što su kraljevski par kakav bi trebalo da budu, odnosno da u poređenju sa njihovim prethodnicima budu nedodirljivi.



Zavirite u unutrašnjost automobila princa Vilijama i Kejt Midlton: Bentli vredan čak 400.000 dolara! (Foto)
Njegova knjiga nosi naziv "Monarhija u prošlosti, sadašnjosti... I budućnosti?", a pisac u njoj tvrdi kako princ Džordž koga je prošle godine čekala cela planeta nikada neće biti britanski kralj. Naime, on kaže da je kroz istoriju kraljevska porodica imala glamuroznu i imperijalnu crtu koja se ne može naći kod popularngo para princ Vilijam - Kejt Midlton, a pored toga predviđa da će Kejt biti jedna zaista dosadna kraljica: "Kod njih nema ničega uzbudljivog, kada se budu približili pedesetima utopiće se u moru kraljevskih porodica kao što su one u Danskoj, Belgiji, Holandiji... Simpatični, ali krajnje neinteresantni ljudi", kaže britanski istoričar i pisac Kristofer Li.



Nije prvi put da su Kejt Midlton i princ Vilijam ovako okarakterisani od strane kritičara i pisaca, s obzirom da je dvostruka dobitnica Bukerove nagrade, književnica Hilari Mantel nazvala vojvotkinju od Kembridža "Ispoliranom lutkom" i "plastičnom prinzecom", a tom prilikom gorko prokomentarisala kako Kejt nema nijednu manu: "Bolno je mršava, bez hirova i nastranosti, a ne postoji opasnost da bi mogla da razvije sopstveni karakter. Deluje kao da je precizno i mašinski napravljena", rekla je Hilari.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>