Region

Svet

Nemanja Stevanović: Ne pominjite mi ime Milene Ćeranić!

Nemanju Stevanovića u skorijoj budućnosti očekuju dva velika događaja: najpre ženidba, a onda i roditeljstvo. Svakako, pevač je okrenut lepoj budućnosti koja ga čeka, pa se na prošlost ni ne osvrće, pa ni na bivšu devojku Milenu Ćeranić.

Nemanja Stevanović: Ne pominjite mi ime Milene Ćeranić!



Nemanja Stevanović i njegova verenica Jelena spremni: Biraju krevetac za bebu
Popularni pevač Nemanja Stevanović i njegova dugogodišnja devojka, inače manekena Jelena Filipović, uskoro će postati roditelji. Srećnu vest on je podelio najpre na Fejsbuku, a onda potom i u jednoj televizijskoj emisiji. Za razgovor o budućem roditeljstvu bio je raspoložen, ali ne i za priču o svojo bivšoj devojci, takođe pevačici Mileni Ćeranić.

Na pitanje voditelja da li mu je bivša devojka Milena Ćeranić čestitala venčanje i bebu, pevač je dao isključiv pdgovor. "Molio bih da se ne pominje to ime jer o tome ne pričam", kategorično je kazao Nemanja.

Inače, Nemanja i njegova verenica Jelena Filipović sudbonosno "Da" izgovoriće 1. marta, kada je i pevačev rođendan. Kako je ranije govorio, njih dvoje upoznali su se na njen rođendan, te bi bilo fer da se venčaju na njegov.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>