Region

Svet

X Factor Adria: Aleksandra Sekulić - Željko me je rasplakao posle nastupa (Video)

Aleksandra Sekulić, učesnica X Factora Adria koja se zahvaljujući publici kraj malih ekrana vratila u šou, osvojila je podjednako i žiri i gledaoce. Premda Željko Joksimović u početku nije bio na strani ove takmičarke, situacija se iz korena promenila.

X Factor Adria: Aleksandra Sekulić - Željko me je rasplakao posle nastupa (Video)



X Factor Adria: H20 napušta šou, Aleksandra Sekulić bolja od Fifi i Marinele u duelu!
"Aleksandra je išla na sve ili ništa! Rekao sam da ne bih glasao za njen povratak u prošloj emisiji, ali ograđujem se od svog komentara! Aleksandra, bila si jako dobra, ne kažem da su H2O bili lošiji, ali ako odlučujem ja, kući ide H2O!", izneo je svoje mišljenje Joksimović kada je došlo vreme da čujemo njegovu odluku koji kandidat napušta X Factor.

Željkov kompliment je toliko ganuo Aleksandru da je posle završetka emisije rekla: "Željko me je rasplakao, nisam mogla da verujem šta mi je rekao! On je zaista veliki umetnik i velika je stvar za mene čuti tako nešto, posebno posle prošlonedeljne emisije. Ne mogu vam rečima opisati kako sam se osećala u tom trenutku!", bila je iskrena takmičarka.

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski na meti nepristojnih ponuda - Starije žene mi pišu neke čudne stvari o seksu!
Aleksandra nije propustila ni priliku da napomene da joj je drago što su i gledaoci pozitivno prokomentarisali njenu interpretaciju pesme "Odlazim, a volim te" Olivera Mandića te obećava da će biti još bolja sledeći put, a na pitanje ko joj pruža najveću podršku odgovorila je: "Porodica i prijatelji su moja najveća podrška!". A kako Blic saznaje, ova atraktivna devojka nema dečka.

Evo kako je izgledao Aleksandrin odlučujući live nastup:



Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Screenshot YouTube/ X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>