Region

Svet

Katarina Grujić: Fotografije golog Borisa su fotomontaža! Neko hoće da mu napakosti!

Katarina Grujić stala je u odbranu svog momka, Borisa Stamenkovića, čije su fotografije na kojima on navodno masturbira zaokupile pažnju javnosti, te kaže da je to fotomontaža koju je napravio neko ko je ljubomoran na bivšeg farmera.

Katarina Grujić: Fotografije golog Borisa su fotomontaža! Neko hoće da mu napakosti!



Katarina Grujić u problemu sa nestašnom haljinom: Jedva sakrila grudi i guzu (Foto)
Nakon što su slike nekadašnjeg učesnika Farme Borisa Stamenkovića, na kojima se navodno on samozadovoljava, preplavile internet, oglasila se i njegova devojka Katarina Grujić, kako bi čvrsto stala u odbranu svog dragog.

Grandova zvezda je za "Telegraf" kazala kako je sa svojim dečkom razgovarala o spornim slikama, i da je potpuno sigurna da su te fotografije maslo zlih ljudi koji hoće da naškode manekenu.

"Te slike su potpuna fotomontaža! Ne znamo ko ih je plasirao i odakle ta ideja, ali to je sigurno neko ko je ljubomoran na njegov uspeh i karijeru i sada mu namešta", rekla je Grujićeva, a osvrnula se i na napise kako je pala u depresiju zbog Borisovog seks-skandala.

Katarina Grujić i Boris Stamenković i posle Farme nerazdvojni! (Foto)
"Nije istina da tugujem i da se opijam zbog tih slika, kao što pišu pojedini mediji, uopšte nemam problem sa tim, niti će to narušiti moj i Borisov odnos. Slike me ne zanimaju, prebrodićemo ovo jedno uz drugo", zaključila je Katarina, i objasnila da je Stamenković zbog silne halabuke isključio svoj mobilni telefon.

Podsetimo, nedavno su internet preplavile fotografije Borisa Stamenkovića nastale, navodno, tokom samozadovoljavanja na četu. Na kompromitujućim slikama vidi se bivši farmer u različitim fazama svlačenja, a jasno se vidi i njegov polni organ.

Autor: T.I.
Izvor: Telegraf
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>