Svet

Region

Bali-beg otvorio restoran u Istanbulu: Častio prijatelje i bivšu devojku! (Foto+Video)

Burak Ozdživit, zvezda turske telenovele "Sulejman Veličanstveni", svečano je otvorio svoj restoran u Istanbulu i počastio porodicu, prijatelje i kolege. Čak je sam zasukao rukave i konobarisao, a goste je na otvaranju zabavila njegova omiljena pevačica.

Bali-beg otvorio restoran u Istanbulu: Častio prijatelje i bivšu devojku! (Foto+Video)



Bali-beg utučen, verenica ga ostavila zbog drugog
Slavni 29-godišnji srcelomac kojeg je proslavila uloga hrabrog Bali-bega u "Sulejmanu" otvaranje restorana u luksuznom tržnom centru u Istanbulu posvetio je svojim roditeljima, a kako ističe, žali što tome nisu prisustvovali i njegovi deda i pradeda od kojih je nasledio ljubav prema kuvanju. Iako restoran simboličnog naziva "BaliBeg" radi već izvesno vreme, popularni glumac je bio zauzet angažmanom u novoj turskoj seriji pa je svečano otvaranje morao odložiti, piše 24sata.hr.



Bali-beg naplatio svoju lepotu: Za 16 sati uzeo 720.000 evra! (Video)
"Ovo je tek početak moje ugostiteljske karijere. Uskoro ćemo imati lanac restorana u svim većim gradovima Turske", najavio je ovaj markantni glumac te priznao da je sam dekorisao prostor. Stoga, nismo iznenađeni što je sve u restoranu u znaku velikih prepoznatljivih brkova, baš onih koji su bili njegov zaštitni znak u seriji. Takođe je otkrio i da će cene u restoranu biti pristupačne, za svačiji džep, jer ne želi da okuplja isključivo goste "dubokog džepa".

Bali-beg ima novu devojku: Osvojio Nedžlu iz serije Kad lišće pada?! (Foto)
"Crveni neonski brkovi dočekaće vas na ulazu u restoran, a stavili smo ih i na cenovnike, jelovnike, salvete i podmetače", rekao je Burak dok je davao intervju u društvu ponosnog oca, a prenosi 24sata.hr. Slavlje je potrajalo do ranih jutarnjih časova, a pred vratima je hiljade fanova, mahom žena, čekalo da vidi svog miljenika, kao i mnoge turske zvezde koje su bile gosti otvaranja. U jednom je trenutku i obezbeđenje imalo pune ruke posla zbog nasrnulih obpžavateljki, ali, na sreću, veče je prošlo bez incidenta.



Burak je, na iznenađenje prisutnih, na otvaranje pozvao i bivšu devojku, tursku manekenku i bogatašicu Cejlan Čapa (26), iako su prošlog meseca raskinuli jer ga je prevarila s nepoznatim muškarcem. Budući da su vezu definitivno okončali tek nedavno, Cejlan je pomagala Buraku oko uređivanja restorana pa je njoj i njenoj najboljoj drugarici poslao pozivnicu.

"Osećam se kao mladoženja na venčanju", našalio se Burak sa fotoreporterima i novinarima dok je sekao tortu.



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube/StarLife/Ayaklı Gazete

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>