Region

Svet

X Factor Adria: H20 napušta šou, Aleksandra Sekulić bolja od Fifi i Marinele u duelu!

Večeras je u takmičenju X Factor Adria izbačen još jedan takmičar, odnosno dve učesnice Fifi i Marinela, koje su se takmičile kao duet "H2O" u grupi Kristine Kovač.

X Factor Adria: H20 napušta šou, Aleksandra Sekulić bolja od Fifi i Marinele u duelu!



X Factor Adria: Haris Ćato posvetio večerašnji nastup svojoj majci
Publika je odlučila da u trećem duelu u šou X Factor Adria za svoj ostanak treba da se bore "H20", odnosno Fifi i Marinela, a sa druge strane Aleksandra Sekulić koja je već imala svoj odlazak iz takmičenja. Nakon što su objavljeno duelisti, inicijativu je preuzela Aleksandra koja je prva nastupila, a dok je ona pevala "Odlazim, na volim te", Fifi i Marinela pevušile su na ivici bine zajedno sa njom. Onda su devojke iz grupe "H20" izašle na scenu, obe u dugim crnim haljinama.



X Factor Adria: Maid Hećimović se vratio u šou! Emina - Maide, da li bi mi pevao na svadbi?
Njih dve su se odlučile za popularnu pesmu "I follow you", koju su pripremile za slučaj da se nađu u duelu i ponovo su nastupile potpuno usklađene, a onda je došao red na žiri da kaže svoje glasove i mišljenje.

Prva je govorila Kristina Kovač, pohvalila je Aleksandrin nastup i rekla da joj je to najbolji do sada, ali je ni Fifi i Marinela nisu razočarale: "Naravno, moram da pošaljem Aleksandru kući", rekla je ona. Kiki je bio sledeći i glasao za Aleksandru, ne zato što je njegov kandidat već zato što mu se zaista dopao njen nastup.



X Factor Adria: Željko Joksimović - Ilma, kada ti pevaš ja se plašim za svoje kandidate!
Emina Jahović je ovog puta glasala treća, jer je do sada uglavnom glasala poslednja i odlučivala. "Prošli put mi je bilo žao jer je bilo komentara da Aleksandra nije zaslužila da bude ovde ponovo. Svaka čast za hrabrost Aleksandra, sad si me oduševila i ovo ti je bio najbolji nastup do sada", rekla je Jahovićeva, ali je svoj glas dala Aleksandri Sekulić.

Odluka je bila samo na Željku Joksimoviću. "Nastup "H20" i Aleksandrin u pesmi spasa bio je mnogo bolji nego u večerašnjem lajvu", rekao je Željko koji je takođe promenio svoje mišljenje iz prošle emisije i svoj glas dao Aleksandri Sekulić, čime su "H20" izbačene iz takmičenja.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>