Region

Svet

Goca Tržan traži povećanje alimentacije! Ivan Marinković: Ona lažima hoće da se domogne naslovnih strana!

Ivan Marinković i Goca Tržan, bivši supružnici, ne prestaju sa međusobnim prozivkama, te nakon pevačicinih izjava dqa je bivši farmer loš otac koji ne plaća alimentacija, sada uzvraća i on, te kaže da njegovva bivša žena želi lažima da sope nanaslovne stranice.

Goca Tržan traži povećanje alimentacije! Ivan Marinković: Ona lažima hoće da se domogne naslovnih strana!



Pevačica Goca Tržan optužila je bivšeg muža Ivana Marinkovića da ne plaća alimentaciju i da koristi njihovu sedmogodišnju ćerku Lenu da se reklamira. Bivši farmer iznerviran je zbog svih optužbi i tvrdi da je Tržanka tražila povećanje alimentacije sa 5.000 na 10.000 dinara mesečno.

Ivan Marinković: Čitao sam Gocine izjave, nije u redu to što je rekla!
"Ništa joj ne dugujem! Sve joj je uplaćeno, a za dalje ćemo videti jer je tražila da se alimentacija udvostruči zbog, kako je rekla, loše finansijske situacije u zemlji. Ona možda želi da se mojoj porodici nešto desi i da uživa u našim problemima, ali, nažalost, Goco, od toga nema ništa. Ti samo pokušavaj da pomoću laži dospeš na naslovne strane", kazao je Ivan Marinković.

Ivan Marinković: Goco, bolje ti je da pevaš no da se baviš mojim životom!
"Podsetiću je da je mesec i po dana bila u „Survajveru“, pa nije viđala dete kao ni ja. Upravo je ona ta koja već četiri meseca vrti priču o meni, iako je rekla da to neće to raditi, ali, bože moj, kapiram da su joj potrebni popularnost i naslovne strane, pa bilo to i preko mene. Važno je da se lepo islika, pametna žena, biću joj na raspolaganju i ubuduće", priča Marinković, i dodaje da strahuje da Goca ne okrene njihovu ćerku lenu protiv njega.

"Ona o meni govori loše i izmišlja svašta. Neka priča šta hoće, neće joj uspeti da Leninu ljubav prema meni preokrene u mržnju, koju ona oseća", rekao je bivši farmer. On je takođe kazao da uživa u popularnosti koju mu je doneo rijaliti Farma, a u kojem je dogurao do superfinala. Takođe, još jednom je potvrdio da će svakako ući u muzički studio i okušati se u profesiji svoje bivše supruge.

"Uživam s detetom i posle „Farme“ se bavim sobom i prija mi popularnost. Uveliko se spremam za studio i snimanje pesme sa Suzanom Perović, tako da mi je to sada prioritet", zaključio je Marinković.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto:  Iluistracija/TV Pink, Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus


>