Svet

Region

Kejt Blanšet ismejala Metjua Mekonahija: On trabunja o Neptunu, a meni ne date pet sekundi!

Glumica Kejt Blanšet je na ovogodišnjoj dodeli SAG nagrada nagrađena titulom za najbolju glumicu, ali uprkos tome nije bila zadovoljna, i to minutažom koju su joj dali na pozornici.

Kejt Blanšet ismejala Metjua Mekonahija: On trabunja o Neptunu, a meni ne date pet sekundi!



Australijska 44-godišnja glumica Kejt Blanšet je na ovogodišnjoj dodeli SAG nagrada (Screen Actors Guild - Udruženje televizijskih glumaca) nagrađena za najbolju glumu ostvarenu u glavnoj ulozi, i to u ženskoj kategoriji. Laskavu titulu osvojila je za ulogu u filmu Vudija Alena "Plavi jasmin", a iako je njena gluma u istom procenjena kao vanserijska, ipak nije to ono što je obeležilo Kejt na spektakularnoj ceremoniji, već njen govor prilikom preuzimanja nagrade.

Naime, kada je izašla na pozornicu kako bi preuzela svoju nagradu i održala kratki govor, glumicu je maltene momentalno teleprompter obavestio da joj ističe vreme!

"Bila sam dugo van filmske industrije posvetivši se pozorištu... Šta?! 29 sekundi?! Metju Mekonahi je pričao čak o Neptunu, valjda onda ja zaslužujem još makar 5 sekundi", iznervirano je kazala Kejt, ismevajući dugačak govor svog kolege Mekonahija.

Naposletku, rešila je da svoju minutažu iskoristi tako što će reći: "Za sve koji su glasali za mene, zahvaljujem se, a za one koji nisu, više sreće sledeće godine!"

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>