Region

Svet

X Factor Adria: U sledećem lajvu na repertoaru domaći hitovi

Treća "lajv" emisija muzičkog takmičenja X Factor Adria ponovo će biti tematski određena, te za razliku od prošle epizode kada su se takmičari predstavili ljubavnim stihovima, ovog puta će morati da nastupe sa hitovima domaće muzike.

X Factor Adria: U sledećem lajvu na repertoaru domaći hitovi



Ovog utorka, u trećoj "lajv" epizodi šoua X Factor Adria, finalisti će pevati popularne hitove domaće muzike. U uzbudljivoj večeri publika će uživati svakako, ali i žiri, i to posebmo Željko Joksimović, koji je poznat po tome da preferira pevanje na maternjem jeziku.

X Factor Adria: Željko Joksimović i Daniel Kajmakoski u duetu pevaju na makedonskom! (Foto+Video)
"Verujem da je ponuđena tema poseban izazov za takmičare da daju maksimum u interpretaciji. Muzika nema teritorijalne ni nacionalne granice, ali emocija pesme je uvek na strani onog izvođača koji muziku reprodukuje na sopstvenom jeziku", rekao je Željko Joksimović povodom predstojeće epizode popularnog šoua.

Kako se saznake, njegovoj koleginici Kristini Kovač, koja neretko ima drugačije mišljenje od Željka, nije bilo lako da pronađe odgovarajuće domaće pesme za svoje kanidate, ali ova zahtevna članica žirija veruje da će publika uživati u novoj emisiji.

Tako, "Doktori" će se predstaviti baladom koju vole svi na ex yu prostorima, "H2O" će pevati jednu emotivnu pesmu , dok je Kristina za grupu "4U" izabrala popularnu pop rok pesmu koja odlično pristaje uz ove šarmantne devojke.

"Uvek mi je teško da izaberem domaće kompozicije koje bi odgovarale mojim kandidatima, jako se trudim da nađem pravu stvar za njih", rekla je Kristina Kovač.

I Kiki i Emina su zasvoje kandidate izabrali domaće hitove, a šta će njihovi štićenici pevati, saznaćemo u utorak, u 21 čas, na TV Pink.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>