Svet

Region

Džoni Dep se verio zbog krize srednjih godina?

Holivudski superstar Džoni Dep nedavno je verio svoju devojku Amber Herd, a bivša supruga popularnog glumca Vanesa Paradi smatra da je u pitanju samo kriza srednjih godina i ništa više.

Džoni Dep se verio zbog krize srednjih godina?



Džoni Dep i Vanesa Paradi bili su u skladnom i mirnom braku u periodu od 1998. do 2002. godine, a nakon rastave svi su bili vrlo iznenađenji. Ipak, Vanesa otkriva da je on njihov brak gledao kao parče papira i ništa drugo, pa je iznenađena njegovom veridbom sa Amber Herd. Džoni i Amber upoznali su se na snimanju zajedničkog filma, a ona je nedavno viđenja sa velikim dijamantskim prstom na ruci, koji se smatra vereničkim.

Izvor blizak Vanesi kaže da je veridba Džonija i Amber samo dokaz da se glumac nalazi u krizi srednjih godina: "Dok je bio sa Vanesom, brak je za njega bio besmislica, zbog takvog shvatanja, Vanesa je potpuno iznenađena da je sada verio Amber, jer je sledeći korak brak", rekao je izvor blizak Džonijevoj bivšoj supruzi i dodao kako Vanesa misli da je Amber samo još jedna od brojnih holivudskih lepotica kojima Džoni ispunjava slobodno vreme.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>