Region

Svet

Milica Pavlović pokazala golu guzu u emisiji Grand šou! (Foto)

Milica Pavlović svojom atraktivnošću, seksepilom i savršenom linijom nastavlja da mami uzdahe, a još više kada je, doduše slučajno, pokazala svoju savršeno oblikovanu guzu tokom nastupa u emisiji "Grand šou".

Milica Pavlović pokazala golu guzu u emisiji Grand šou! (Foto)



Milica Pavlović razotkriva misteriju: Evo ko je tajanstveni muškarac u njenom novom spotu! (Foto)
Pevačica Milica Pavlović na snimanju emisije "Grand šou" nastavila je sa promocijom nove pesme "Alibi". Za potrebe ovog snimanja, scena popularne muzičke emisije je transformisana u kabare, a atraktivna Milica, poznata po sjajnom scenskom nastupu, i ovaj put pokazala je izvanredno plesačko umeće.

Atraktivna Milica i brojni plesači zapalili su scenu svojim provaktivnim izgledima, koreografijom i temperamentnom pesmom, a sama pevačica je zbog svoje nemirne haljine privukla i dodatne poglede, jer je tokom vrckanja u jednom trenutku sevnula njena guza.



Ovaj provokativni detalj sa snimanja će sigurno doprineti gledanosti večerašnje emisije i posebno ovog dela kada Milica bude promovisala svoju novu pesmu, a publika u studiju je bila više nego oduševljena, budući da je pevačicu nagradila gromoglasnim aplauzom nakon nastupa.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Pulsonline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>