Region

Svet

Danijel Alibabić: Svi koji su gledali Farmu znaju da nisam homoseksualac!

Danijel Alibabić ogorčen je optužbama Jovane Nikolić, te ne propušta priliku da demanuje svaku njenu reč. O navodima da je homoseksualac, pevač kaže da svi koju su gledali "Farmu" i njegov seks sa manekenkom, znaju da to nema veze sa istinom.

Danijel Alibabić: Svi koji su gledali Farmu znaju da nisam homoseksualac!



Crnogorski pevač Danijel Alibabić ostaje pri tome da "prljav veš" o Jovani Nikolić ne želi da iznosi, ali ne propušta priliku da demantuje svaku njenu reč. Takođe, tvrdi da se njenih postupaka u njeno ime stidi.

Jovana Nikolić: Danijel je izmislio da smo izgubili bebu, jer je to dobro za njegovu popularnost!
"Njeni postupci su skandalozni! Izgubila je svaki kompas i sramota me je zbog njenih izjava i njene sramote. Svi joj se smeju zbog stvari koje priča ", priča Danijel za "Kurir", i dodaje da je njegova još uvek zakonita supruga preko noći rešila da ga pljuje u javnosti, jer nije pristao na njene ucene i iznude.

Alibabić o izvesnom Marku iz Podgorice, sa kojim Jovana trvdi da je on bio u vezi, kaže da ona nema dokaze za to što priča. "Verovatno ga je sanjala ili halucinira. Ne znam ko je to", kategoričan je Danijel.

"Ovde je muškarca najlakše uvrediti i diskreditovati tako što ćete reći da je gej, a Jovana to verovatno razume, pa zato potencira. Ona vrlo dobro zna da sam strejt. I svi koji su gledali "Farmu". Ako me razumete", podsetio je Danijel na seks koji su imali u rijalitiju, pred milionskim auditorijumom.

Danijel je takođe priznao da su njihovi bračni problemi počeli još na medenom mesecu i da su se rastali oko Nove godine. Ipak, tvrdi da razlog tome nije bilo to što je on izgubio interesovanje za Jovanu kao ženu, niti zbog toga što ju je, navodno, davio, već zbog toga što ona nije bila spremna da bude njegova supruga u pravom smislu, da ga podrži i razume njegovu potrebu da mnogo radi kako bi im omogućio lepu budućnost.

"Ona kaže da nismo imali seks dva i po meseca, a njene reči su izgubile kredibilitet! Vidim da joj se nakon gostovanja u “Amidži šouu” svi smeju! I to je i zaslužila. Niko joj više ne veruje. Od mene nećete dočekati da je vređam i da pričam stvari kakve ona priča. Ne želim da budem kao ona i da me ljudi doživljavaju kao budalu", zaključio je Alibabić.

Takođe, Danijel je kratko prokomentariso i Jovaninu priču da je upravo on izmislio priču o izgubljenoj trudnoći, jer bi to, navodno, bilo dobro za njegovu karijeru. "Ona je vrlo uviđajna i nije žena koja zarad popularnosti radi sve ovo što radi. Svaka joj čast.", kratko je rekao.

Jovana Nikolić: Kod Danijela nisam ni imala šta da skuvam, jeli smo samo sendviče!
Na Jovaninu priču da je sa njim živela na rubu egzistencije, i da su jeli samo sendviče, Alibabić kaže da mu je ispod časti da uopšte priča o tome. "Meni je ispod časti da govorim o tome šta smo jeli i koliko smo puta spavali. Ako ona kaže da smo jeli sendviče, jeli smo sendviče. Pogledajte fotografije sa svadbe, pa će vam biti jasno kako smo “bedno” živeli", poručio je pevač.

Osim što se sada gorko kaje što se oženio Nikolićevom, Danijel dodaje i da je ispalo bolje što Jovana tokom njihovog braka nije ostala u drugom stanju. "Poznavajući njeno okruženje u Nišu i ljude sa kojima se druži, sada mi je mnogo drago što nemamo dete", izjavio je on za "Kurir".

Naposletku, zbog Jovaninih optužbi, Alibabić je pravdu potražio na sudu, ali ne zbog novca, već zbog ukaljane časti, te od misice neće uzeti ni dinara, ako mu se javno izvini i prizna da je sve izmislila.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>