Region

Svet

Stanija Dobrojević: Nude mi čak i automobil da se pomirim sa Filipom! Ne želim, vraćam se u Ameriku! (Foto)

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović su svojim raskidom toliko razočarali svoje obožavaoce, popularno naznave StanFilovce, da se oni koriste svim sredstvima kako bi ih naterali da se pomire, pa čak - i mitom!

Stanija Dobrojević: Nude mi čak i automobil da se pomirim sa Filipom! Ne želim, vraćam se u Ameriku! (Foto)



Čuvenim StanFiilovcim srušio se svet kada su njihovi miljenici Stanija i Filip objavili raskid. Stoga, oni su odlučni u nameri da starletu i manekena pošto-poto pomire, pa im svakakve, pa čak i sulude ideje padaju na pamet.

Tako, Stanija otkriva čime su to sve obožavaoci "rijaliti para" pokušavali da ih "potkupe", ne bi li se Filip i ona pomirili.

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović složni: Emocije i dalje postoje! Pomirenje na pomolu?! (Video)
"Vi ne možete da zamislite šta nam oni sve nude. Od najmanjih, do neverovatno velikih i skupih stvari. Od plišanih igračaka, parfema, cveća... pa do stanova, automobila... sve kako bismo se Filip i ja pomirili. Stoje ispred moje zgrade. Čekaju hoće li Filip doći. Fotografišu kola, ostavljaju poruke... Potpuno luda situacija", rekla je Stanija za "Blic".

Ipak, Dobrojevićeva je "tvrd orah", te kaže da o pomirenju ne razmišlja, a što se tiče eventualne prosidbe i vereničkog prstena, tu je ipak ostala dvosmislena. "Nijednog muškarca koji me je prosio nisam odbila, a bilo ih je dosta. Međutim, ni za jednog se nisam ni udala, kao što vidite", našalila se ona.


Takođe, ona je kazala da je definitivno presekla, i odlučila da svoj život nastavi na američkom kontinentu.

Stanija Dobrojević piše autobiografiju: Pisaću o svojim muškarcima, ali i o detinjstvu
"Vraćam se u Ameriku. Definitivno sam prelomila. Tamo ću živeti. Neke stvari se u Srbiji nikada neće promeniti i to mi smeta. Mentalitet naroda, pre svega. Mada, moram priznati da pomaka ima, ali sve je to veoma sporo u odnosu na ono kako bih ja želela. Takođe, ozbiljno razmišljam o pisanju autobiografije, pre svega zato što bih imala šta da kažem, a i zato što volim da pišem. Tome ću moći da se ozbiljnije posvetim kada budem daleko odavde", kazala je Stanija, i dodala da će nastaviti da piše svoju kolumnu, ali iz Amerike.

"Do sada sam objavila tek dve, a nastaviću da pišem i kada odem iz Srbije. Tek tada će zapravo one biti onakve kakve želim da budu - bez dlake na jeziku, straha i stega. Mislim da će mi biti lakše da kažem šta mislim kada budem daleko", zaključila je Stanija Dobrojević.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>