Region

Svet

Jovana Nikolić otvorila dušu kod Ognjena Admidžića: Moraću da se testiram na HIV zbog Danijelovih afera! (Video)

U emisiji koja će biti prikazana u sredu, Jovana Nikolić je izjavila da će nakon kratkog braka sa Danijelom morati da se testira na HIV zbog njegovih homoseksualnih afera koje je imao dok su bili u bračnoj zajednici. Saga o Alibabićima se nastavlja! Nakon brojnih novinarskih objava i intervjua, red je došao i na televizijske emisije.

Jovana Nikolić otvorila dušu kod Ognjena Admidžića: Moraću da se testiram na HIV zbog Danijelovih afera! (Video)



Jovana Nikolić se ne plaši suđenja, poručuje Danijelu: Vidimo se na sudu, znam šta me čeka i spremna sam!
Manekenka i bivša učesnica Farme 4, Jovana Alibabić je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića gde je javno progovorila o svom braku sa Danijelom, problemima koje su imali kao i o razlogu razvoda. Jovana Nikolić je rešila da sav "prljav veš" iznese u javnost pa je tako progovorila i o Danijelovoj vezi sa Markom iz Podgorice sa kojim je bio paralelno dok je bio u braku sa njom. Takođe je progovorila i o homoseksualnim aferama njenog bivšeg muža zbog kojih je rešila da se testira na HIV.

Interesantno je da će Ognjen u svojoj emisiji ugostiti i Danijela Alibabića kako bi saga dobila kompletan zaključak i kako bi javnost dobila priliku da čuje obe strane priče. Kako saznaje "Blic" Danijel je juče bio na snimanju ove emisije pa ćemo njegovu priču čuti nešto kasnije... Pored Jovane, gosti kod Ognjena će biti i Aleksandar Šapić i bend "Miligram" koji će premijerno predstaviti pesme sa novog albuma.



Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>