Region

Svet

Jovana Nikolić zbunjena i neispavana: Prolazim kroz veliku agoniju, sve je jako stresno i bolno! (Video)

Skandal Jovane Nikolić i Danijela Alibabića već danima je glavna tema medija, a manekenka iz prethodne sezone Farme otvorila je dušu pred kamerama televizije "Happy" u emisiji "Glamur" i ispričala kako se oseća nakon što je iznela detalje iz svog privatnog života.

Jovana Nikolić zbunjena i neispavana: Prolazim kroz veliku agoniju, sve je jako stresno i bolno! (Video)



Jovani Nikolić preti zatvor?! Ona odgovara: Nisam mu tražila novac, možda sam mislila na Luj Viton torbu?!
Jovana se odmah na početku požalila kako ne može da spava: "Spavam danima po sat vremena dnevno, izvini", rekla je manekenka vidno neispavana i zbunjena. "Prolazim kroz jednu veliku agoniju. Ovo ne bih poželela ni najgorem neprijatelju, a kamoli prijatelju. Jako je stresno, bolno, i psihički i emotivno, tako da se nekako borim sa svime time i naravno da neću zbog svega ovoga pasti, nego ću se samo izdignuti i nastaviti svojim putem. Nastaviti najnormalnije svoj život, kao da se ništa nije desilo", kaže Jovana Nikolić.

Stanija Dobrojević: Oprostila sam Jovani Nikolić, jer svaka maltretirana žena ima moju podršku!
Jovana nastavlja razgovor i kaže da je samo jedna od hrabrijih žena koja je iznela u javnost ono što nije nimalo lako reći, a ni proživljavati. Manekenka misli da je svojim postupkom motivisala ostale žene da se pobune protiv nasilja koje proživljavaju.

"Smatram da sam ja žena koja živi u 21. veku, odnosno sad već devojka, izvinjavam se. Smatram da je dosta nasilja nad ženama i da na to treba staviti tačku i podržati ženu u svakom smislu te reči", nastavlja manekenka i dodaje da je nasilje bilo kog tipa neprihvaljtivo, ali je najgore fizičko. Očigledno je da manekenka nije u najboljem stanju, a dok je govorila nekoliko puta se zbunila i izgubila u rečenicama, pa ni voditelju nije bilo jasno šta želi da kaže.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>