Region

Svet

Jovani Nikolić preti zatvor?! Ona odgovara: Nisam mu tražila novac, možda sam mislila na Luj Viton torbu?!

Jovana Nikolić, ukoliko se ispostavi da je zaista od svog još uvek zakonitog supruga Danijela Alibabića pokušala da iznudi novac u zamenu za ćutanje, mogla bi da završi i u zatvoru! Ona, pak, kategorički tvrdi da nije tražila pare.

Jovani Nikolić preti zatvor?! Ona odgovara: Nisam mu tražila novac, možda sam mislila na Luj Viton torbu?!



Jovana Nikolić od Danijela Alibabića tražila pare u zamenu za ćutanje?!
"Za pretnju i iznuđivanje novca u zamenu za ćutanje, Danijel je podneo tužbu i krivično će goniti svoju, još uvek zakonitu suprugu. S druge strane, goniće je i za silne klevete i laži koje je u medijima iznela. Očigledno je mislila da je našla lak način da do novca dođe, ali joj je posao propao. I ne samo da neće dobiti pare, nego će ona morati da plati. I to s kamatom", ispričao je za "Blic" izvor blizak crnogorskom pevaču Danijelu Alibabiću.

Podsetimo, navodno je Jovana, pre no što je u javnost izašla sa saopštenjem u kojem tvrdi da je Danijel homoselsualac koji ju je fuzički zlostavljao,  od svog supruga najpre zatražila novac za ćutanje. Kako ovaj nije pristao, tako se manekenka obratila medijima.

Danijel Alibabić čuva Jovanine poruke: Zapamtićeš me, proći ćeš gore od Adila!
"Možemo da se nagodimo i dogovorimo oko CENE, inače ću novinarima da ispričam SVE", poslala mu je u poruci putem društvene mreže, a cela konverzacija između bračnih partnera, dospela je u novine.

S druge strane, advokat Dalibor Katančević kaže za "Blic" da je situacija diskutabilna, i da se ne može sa sigurnošću reći da je reč o krivičnom delu, mada ima elemenata.

"Ovde bi se, eventualno moglo raditi o krivičnom delu ucene za koje je zaprećena kazna zatvora od 6 meseci do 5 godina, ali je to u konkretnom slučaju sporno, jer, ukoliko je ona zaista bila žrtva nasilja i to bude dokazano, ona bi imala pravo na naknadu štete i pravo da se kao oštećena dogovara oko visine odštete, te se tu nebi radilo o protivpravnoj imovinskoj koristi koja mora postojati da bi se uopšte radilo o krivičnom delu ucene", rekao je Katančević.

Jovana ističe da Danijelu nije tražila novac, osim za, kako kaže, ručak ili najnoviju Luj Viton torbu. "Ja mu nisam tražila novac, niti se bilo gde u mojoj poruci pominje cifra! Možda sam mislila na ručak, možda na najnoviju torbu Luj Viton... Što se Danijelovih tužbi tiče, ne bih komentarisala. Mom suprugu poručujem - vidimo se na sudu", zaključila je Jovana Nikolić.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>