Region

Svet

Jovana Nikolić se izvinila Staniji Dobrojević: Bila si u pravu za Danijela!

Jovana Nikolić, glavni akter u "aferi Alibabić", tek sada je shvatila da je Stanija Dobrojević bila u pravu kada je, još na Farmi 4,  izrazila sumnju u Danijelovu seksualnu opredeljenost. Tada se Jovana naljutila na nju, ali sada joj se izvinjava.

Jovana Nikolić se izvinila Staniji Dobrojević: Bila si u pravu za Danijela!



Stanija Dobrojević: Dakle, nisam pogrešila u proceni Alibabića! Možda ovaj moj idiot ipak doleti sa prstenom!
Naime, Jovana Nikolić i Danijel Alibabić svoju vezu otpočeli su tokom rijalitija Farma 4, čiji učesnik je tada bila i Stanija Dobrojević. Starleta je još tada izrazila sumnju u seksualnu opredeljenost crnogorskog pevača, a što joj je ovaj par žestoko zamerio, te se i naljutio na nju.

Od tada nisu pričali, a Jovana je tek sada, posle poslednjih nemilih dešavanja, shvatila da se ogrešila o Dobrojevićevu.

Bivši farmeri o skandalu Alibabić: Goca Božinovska - Kleo mi se da je nije udario! Vesna Rivas - Svi znaju da je on gej!
"Ja sam, gostujući u emisiji “Amidži šou”, izrazila želju da se izvinim devojci koja je, još na “Farmi”, pokušala da mi skrene pažnju na Danijelovu seksualnu orijentaciju. U emisiji sam joj se javno izvinila, a onda sam se i čula sa njom nakon čega smo se dogovorile da se sretnemo, popijemo kafu i o svemu otvoreno porazgovaramo", rekla je Jovana.

Autor: T.I.
Izvor: 24sata.rs
Foto: Facebook, Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>