Region

Svet

Jovana Nikolić: Mislim da mi je Danijel ukrao vibrator!

Bračni život Jovane i Danijela Alibabića ne prestaje svojim skandalima da uzurpira pažnju javnosti, a najnovija šokantna novost jeste to da manekenka sumnja da joj je crnogorski pevač, kojeg je optužila da je homoseksualac, ukrao vibrator.

Jovana Nikolić: Mislim da mi je Danijel ukrao vibrator!



Jovana Nikolić: Danijel Alibabić me je tukao i davio! Nisam bila trudna, a on je homoseksualac!
Naime, kako "Alo" saznaje, Jovana Nikolić je prvi put posumnjala da je njen suprug Danijel Alibabić homoseksualac, kada je primetila da joj je nestao vibrator iz ormana, koji je inače sa sobom ponela u pevačevu rodnu kuću u Crnoj Gori.

Majka Danijela Alibabića: Jovana je alkoholičarka koja se dopinguje!
"Kada se udala za Danijela, Jovana je svoj vibrator ponela u Crnu Goru i sve vreme ga je držala u svom ormanu. Jedino su njih dvoje znali gde se nalazi. Kada je Danijel jednog dana otišao na put, ona je shvatila da vibratora nema i odmah se zapitala gde je. U tom trenutku je pozvala Danijela, koji joj je, po njenim rečima, rekao: "Ne sekiraj se, sigurno je tu negde." Međutim, ona nije mogla da ga nađe. Svojim najbližim prijateljima Jovana se poverila i rekla da sumnja da je Alibabić homosekualac jer joj je veoma čudno to što se desilo", otkrio je za "Alo" izvor blizak manekenki.

Porodica Jovane Nikolić o aferi Alibabić: U šoku smo, ništa nam nije pričala niti se žalila! (Foto)
Ovu informaciju prokomentarisala je i Jovana Nikolić lično. "Ne verujem da ste to saznali. Mislim da mi je Danijel ukrao vibrator, ali ne mogu da tvrdim, jer neću da me tuži zbog onoga u šta sumnjam. Ne želim da prljav veš iznosim u javnost", kazala je Jovana.

S druge strane, optuženi Danijel Alibabić nije želeo da komentariše navedenu priču. "Nemam komentar na te gadosti", bilo je sve što je rekao Danijel, koji se inače još uvek nalazi u svom porodičnom domu u Podgorici.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>