Region

Svet

Jovana Nikolić: Neke moje izjave su neadekvatno interpretirane u javnosti!

Jovana Nikolić, otkad je izdala saopštenje u kojem optužuje supruga Danijela Alibabića za fizičko i psihičko maltretiranje, nije se više lično oglašavala, osim posredstvom portparola. Sada, novinari su ipak uspelii da dobiju izjavu od nje lično.

Jovana Nikolić: Neke moje izjave su neadekvatno interpretirane u javnosti!



Novinarska ekipa dnevnog lista "Kurir" uspela je da u Nišu ipak dođe do Jovane Nikolić, još uvek zakonite supruge Danijela Alibabića, kojeg je optužila za nasilništvo i prikrivanje svoje homoseksualnosti.

Porodica Jovane Nikolić o aferi Alibabić: U šoku smo, ništa nam nije pričala niti se žalila! (Foto)
Naime, zatekli su je u niškom naselju Rasadnik, gde se nakon izdatog navedenog saopštenja i prašine koja se momentalno digla, sklonila kod tetke. Novinari su je sreli na putu iz prodavnice, u neuglednom izdanju. Bila je u trenerci, vidno mršava, upalih obraza, sakrivena iza naočara... jednostavno, nije ličila na sebe. Bila je i ljubazna, ali ipak odlučna da ne razgovara o svojim bračnim problemima.

Bivši farmeri o skandalu Alibabić: Goca Božinovska - Kleo mi se da je nije udario! Vesna Rivas - Svi znaju da je on gej!
"Teško mi je, nisam u stanju da razgovaram više o tome. Moram da se odmorim od svega. Neke moje izjave neadekvatno su interpretirene u javnosti, pa je to razlog više što sam odlučila da komuniciram preko svog portparola", kazala je Jovana, a prenosi današnje štampano izdanje lista "Kurir".

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>