Region

Svet

Danijel Alibabić podneo krivičnu prijavu protiv Jovane! Jovanina majka: Nisam živela sa njima pa da znam šta se dešavalo!

Danijel Alibabić besan je što ga je još uvek zakonita supruga Jovana javno u medijima optužila za nasilništvo i nazvala homoseksualcem. Stoga, pevač je rešio da stvar prepusti sudu, te je angažovao advokata i podneo krivičnu prijavu.

Danijel Alibabić podneo krivičnu prijavu protiv Jovane! Jovanina majka: Nisam živela sa njima pa da znam šta se dešavalo!



Jovana Nikolić od Danijela Alibabića tražila pare u zamenu za ćutanje?!
Crnogorski pevač Danijel Alibabić oštro je opovrgao sve što je njegova supruga Jovana iznela u javnosti: da ju je maltretirao i tukao, te da je njihov brak bio samo paravan kojim je on pokušao da prikrije svoju homoseksualnost. Takođe, on je juče angažovao advokata, i protiv Jovane podneo krivičnu prijavu.

Danijel Alibabić: Strahujem da će mi otac umreti zbog Jovaninih gadosti!
"Sve što je Jovana napisala u svom saopštenju je laž. Neću je pljuvati i vređati, ali ću je krivično goniti, jer me nazvala nasilnikom. Hteo sam da ona bude majka moje dece, a sada ćemo se videti na sudu", rekao je Danijel za "Kurir".

On će do ponedeljka podneti i zahtev za razvod braka, i to će učiniti u Podgorici, jer se upravo tamo i venčao sa Jovanom nakon njihovog učešća u rijalitiju Farma 4.

Jovana Nikolić: Danijel Alibabić me je tukao i davio! Nisam bila trudna, a on je homoseksualac!
S druge strane, Jovana tvrdi da sve što je izrekla može na sudu i da dokaže. "Nisam znala da je Danijel podneo krivičnu prijavu. Nemam tu šta da komentarišem. Već sam rekla da sve navode na sudu mogu da dokumentujem. A što se tiče vaših saznanja da će podneti zahtev za razvod, pa to je i očekivano", poručila je Jovana preko svog portparola.

Novinarska ekipa "Kurira" je u Nišu porazgovarala sa Jovaninom majkom Svetlanom, koja je tokom trajanja rijalitija pričala da je njena ćerka samo glumila seks s Danijelom kako bi mu pomogla, jer su ga svi u Lisoviću napadali da je homoseksualac.

"Jovana se sklonila kod tetke i tamo će biti do ponedeljka. Zaista bih želela da je ta dva dana ostavite na miru, mi ne možemo da angažujemo telohranitelje, pa vas molimo da poštujete njenu želju. Potrebno joj je da se sabere, a onda će kontaktirati s novinarima. Ne bi bilo ni u redu da govorim u njeno ime. Čitala sam svašta po novinama, ali želim da moja ćerka kaže šta ima. U šoku sam. Nismo živeli zajedno pa da znam šta se dešava u njihovom braku", kazala je Svetlana Nikolić.

Takođe, o odnosu sa zetom kratko je rekla: "Bila sam u Podgorici na svadbi, koja je zaista bila elitni događaj. Nakon svadbe me je jednom pozvao. Ne bih želela da komentarišem naš odnos. Međutim, jasno je da kad vas neko poštuje, onda vas zove da vam čestita slavu, rođendan.."

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>