Svet

Region

Dokumentarni film o Džastinu Biberu premijerno u našim bioskopima 22. januara

Dokumentarni film o Džastinu Biberu, pod nazivom "Justin Bieber's Believe", premijerno će biti prikazan u okviru "Teens night" događaja 22. januara u bioskopima "Sinepleks Delta Siti" u Beogradu i "Kragujevac Plaza" u Kragujevcu.

Dokumentarni film o Džastinu Biberu premijerno u našim bioskopima 22. januara



Kanadska muzička zvezda Džastin Biber će kroz dokumentarni film pod nazivom "Justin Bieber's Believe", svim svojim obožavaocima omogućiti intiman pogled na njegovu turneju "Believe", inače rasprodatu širom sveta. U momentima koje je mladi pevač provodio kako na sceni, tako i van nje, ovog puta uživaće i srpska publika.

Publika će moći da doživi vizuelni spektakl uz koncertne snimke najvećih hitova, ali i da zaviri u bekstejdž i sazna kako je organizovana i sprovedena cela turneja, najavila je kompanija "Sinepleks Srbija". Pored toga, film nudi ekskluzivan pogled na Džastinov život van scene, njegov put od gubitnika koji je sanjao da svira na Madison Square Garden-u, do najveće pop zvezde, koja je postao danas.

Režiju filma potpisuje Džon Ču, koji je odgovoran i za prvi Džastinov dokumentarni film "Never Say Never", koji kod nas nije prikazivan.

Inače, obožavaoci Bibera, takozvani Belieberi, učestvovali su u kampanji na društvenim mrežama i glasanjem pokušali da izbore prikazivanje filma u svojoj zemlji.

Posetioce "Teens night-a" u bioskopima "Sinepleks Delta Siti" i "Kragujevac Plaza" očekuje poklon "HEJ!" magazin, a karte su već u prodaji.

Autor: T.I.
Izvor: Tanjug
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>