Region

Svet

Danijel Alibabić: Želeo sam da Jovana bude majka moje dece, a sada ćemo se videti na sudu!

Danijel Alibabić, posle šokantne ispovesti supruge Jovane da je njihov brak bio samo farsa kojom je pevač hteo da prikrije svoju homoseksualnost, te da ju je maltretirao, rekao je da će se povodom ovoga sa Jovanom obračunati na sudu.

Danijel Alibabić: Želeo sam da Jovana bude majka moje dece, a sada ćemo se videti na sudu!



Jovana Nikolić: Danijel Alibabić me je tukao i davio! Nisam bila trudna, a on je homoseksualac!
Ispovest manekenke Jovane Alibabić u kojoj je iznela da je njen brak sa crnogorskim pevačem Danijelom Alibabićem bio samo paravan, te da je pevač zapravo homoseksualac koji ju je tukao i maltretirao, uzdrmala je ovdašnju javost. Drugu stranu priče još uvek nismo čuli, bar ne u detaljima, ali se pevač ipak oglasio kratkim komentarom.

"Neću reći o njoj nijednu ružnu reč, jer sam želeo da to bude majka moje dece, a sve što je navela će morati da dokaže na sudu. Za sada, toliko", kratko je rekao Danijel za crnogorski portal "CdM".

Danas se na društvenim mrežama oglasila i Jovana, koja je potvrdila da sve što je juče iznela u medijima jeste istina.

Jovana Nikolić je o ovoj emisiji pričala: Danijel je podržao Adila, jer je i on mene fizički zlostavljao! (Video)
"Dragi prijatelji, hvala vam puno na podršci koju mi pružate, jer mi u ovom trenutku mnogo znači. Želim samo da vas obavestim da je moja izjava u medijima istinita. Za sada ništa više ne mogu da komentarišem. Hvala na razumevanju! Sve vas ljubim do neba", napisala je.

Podsetimo, Jovana Alibabić juče je izjavila da se Danijel i ona, posle tri meseca braka, razvode, ali razlog, kako je navela, nije gubitak bebe. Ona tvrdi da ju je pevač fizički zlostavljao, koristio kao "paravan", te da je njihova veza bila čist marketinški trik.

"Moje nezadovoljstvo traje već duže vreme, ali ja nisam želela ništa da iznosim u javnost, dok se u sve ne uverim. Shvatila sam da sam ja  bila samo marketinški trik i kako je sve planski odrađeno! Da sam mu ja u stvari sve vreme samo bila paravan. Za ova tri meseca sam svašta doživela... fizički napad, gde me je Danijel hvatao za vrat i pretio da će nastaviti, ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi", rekla je Jovana.

Ona je dodala da je Danijel po svaku cenu želeo da je zarobi u kući, zbog čega je propustila razne poslovne prilike, te da je istina, kao što se pričalo ranije, da je on homoseksualac.

Autor: T.I.
Izvor: cdm.me
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>