Region

Svet

Jovana Nikolić je o ovoj emisiji pričala: Danijel je podržao Adila, jer je i on mene fizički zlostavljao! (Video)

Jovana Nikolić je u šokantnoj ispovesti navela kako ju je suprug Danijel Alibabić, sa kojim je provela samo nekoliko meseci u braku, fizički zlostavljao. Manekenka navodi kako su upravo sledećeg dana gostovali u emisiji na televiziji "Pink" gde se videlo da među njima stvari nisu kako treba.

Jovana Nikolić je o ovoj emisiji pričala: Danijel je podržao Adila, jer je i on mene fizički zlostavljao! (Video)



Jovana Nikolić: Danijel Alibabić me je tukao i davio! Nisam bila trudna, a on je homoseksualac!
U pomenutoj emisiji povela se priča i o Adilu Maksutoviću i skandalu koji se tiče njega i njegove supruge Ane Ramadanovski. Navodno je Adil pretukao svoju nevečanu suprugu, a Danijel je u emisiji "Priča se, piše se", u kojoj je gostovao zajedno sa Jovanom Nikolić podržao svog kolegu:

"Upoznao sam Adila i moje mišljenje je da je on jedan fenomenalno pristojan i normalan momak. Zaista sumnjam u to što se desilo, a iako je istina mislim da je priča malo napumpana. U svakom slučaju, to je njihova privatna stvar i ne treba o tome toliko pričati. Svakako sam protiv toga", rekao je Danijel Alibabić, na šta se Jovana nadovezala sa: "Ja bih njega stavila iza rešetaka. Definitivno!".

"Ti bi stavila nekoga ko to radi, a mi ne možemo da tvrdimo...", počeo je Danijel, ali se Jovana Nikolić odmah nastavila: "Ako je to uradio, o tome pričam!". Inače, Jovana je tokom velikog dela emisije oko vrata nosila maramu, koju je kasnije sklonila. Manekenka tvrdi da ju je pevač prethodne noći uhvaito za vrat kako bi je udavio i da joj je pretio da će je ubiti.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>