Region

Svet

X Factor Adria: Slavko Kalezić ostaje na mestu voditelja - Željko Joksimović je prepoznao moj talenat!

Posle negativnih komenatara na račun Slavka Kalezića, novog voditelja šoua "X Factor Adria", kao i spekulacija da njegovo mesto zauzima Vlada Stanojević, Slavko kaže da ostaje na mestu voditelja, kao i da su priče o neslaganju za Željkom Joksimovićem čista glupost.

X Factor Adria: Slavko Kalezić ostaje na mestu voditelja - Željko Joksimović je prepoznao moj talenat!



X Factor Adria: Željko Joksimović ironično odgovara na provokacije Slavka Kalezića - Rođen si za taj posao!
"Željko Joksimović i ja nismo ni u kakvom konfliktu. Svako ko je gledao "X faktor" mogao je da oseti da me on ceni kao umetnika i da je prepoznao moj talenat. Priče o neslaganju su čiste gluposti", rekao je Slavko Kalezić, novi voditelj ovog šoua kog ste prvo upoznali kao jednog od takmičara.
 
Slavko, koji za sebe kaže da je multimedijalni umetnik, prekida spekulacije o tome da je dobio otkaz posle samo jedne emisije i ističe da produkcija u potpunosti stoji iza njega. Na njegovo mesto, navodno, trebalo je da dođe Vlada Stanojević. "Nema govora o mom odlasku. Video sam se sa ljudima iz produkcije, oni su vrlo zadovoljni mojim učinkom i ja ostajem na istom mestu na kojem ste me videli i prošlog puta, odnosno i dalje ću voditi emisiju". kategoričan je Kalezić.
 
X Factor Adria: Produkcija izbacuje Slavka Kalezića, novi voditelj Vlada Stanojević?! (Foto)
Produkcija šoua X Factor Adria nema u planu da zameni Kalezića. Sagovornik blizak ljudima iz emisije kaže da su oni oduševljeni Slavkom. "Ma, kakav otkaz. To su samo pokušaji sa strane da se pomrse računi. Produkcija nema u planu nikoga drugog i Slavko je tu i ostaće tu", kaže sagovornik.
 
Zvanično saopštenje iz produkcije ovog muzičkog prjekta bilo je šturo, ali jasno. "Stojimo iza njega u potpunosti". saopšteno je. Inače, kako je Slavko rekao za "24 sata", on je prvenstveno školovani glumac, ali nije na odmet da širi svoj opus. Magistrirao je glas, a 2012. godine imao je i jedinstvenu priliku da upozna Marinu Abramovič, sa kojom je i dalje u kontaktu preko mejla. Inače, Slavko je široj sprskoj javnosti postao poznat pre šest godina kao dečko Marije Šerifović.

"Stavio sam tačku na tu priču i samo mogu da kažem da mi ta veza nije ni odmogla, ni pomogla. Ja sam Slavko Kalezić, osoba za sebe i gradim svoju karijeru na svom imenu. Inače, imam pripremljen kompletan muzički album i samo čekam pravi trenutak da ga plasiram", kaže ovaj glumac/pevač/plesač/voditelj, sa ponosom ističući da je veliki narcis, ali i duhovno biće.

Autor: M.P.
Izvor: 24sata
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>