Style

Ljubav

Novak Đoković postao ambasador Seiko satova (Foto)

Novaku Đokoviću sjajno je počela 2014. godina: samo par dana nakon što je srpski teniski as postao zaštitno lice francuskog brenda automobila "Pežo", on je potpisao i ugovor sa japanskim proizvođačem satova "Seiko".

Novak Đoković postao ambasador Seiko satova (Foto)



Najbolji srpski teniser Novak Đoković je novu godinu otpočeo na najbolji mogući način. Za manje od deset dana, on u rukama već ima dva vredna ugovora. Tako, od danas, on je ambasador čuvenog japanskog brenda satova, "Seika".

Nole se ovom informacijom pohvalio i na Tviteru, objavivši fotografiju sa komentarom: "Od danas, ja sam novi, ponosni ambasador Seiko satova!"


Kao što je rečeno, ovo nije jedini poslovni poduhvat teniskog asa u Novoj, 2014. godine. Samo dva dana ranije, Nole je, takođe na Tviteru, sa svojim fanovima podelio fotografiju kako pozira pored luksuzbog Pežo automobila. Razlog za to i više no dobar: Đoković je postao novo zaštitno lice čuvene automobilske kuće sa tradicijom preko 200 godina.


Nadajmo se da će se Noletovi poslovni uspesi, koji su obeležili početak 2014. godine, nastaviti, osobito na teniskom terenu, budući da ga očekuje odbrana titule na Australian Open-u.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>