Region

Svet

Era Ojdanić i Memo Haljevac odrali jagnje: Ovo je raj! (Foto)

Era Ojdanić i Memo Haljevac, bivši učesnici Farme, nastavili su da se druže i posle rijalitija u kojem je sarajevski slikar odneo pobedu. Svako njihovo druženje prođe u velikom stilu, pa tako i ovo, božićno, za koje su njih dvojica ispekli i prase i jagnje.

Era Ojdanić i Memo Haljevac odrali jagnje: Ovo je raj! (Foto)



Nakon što je Era Ojdanić bio gost Sulejmana Meme Haljevca u njegovom domu za Bajram, pevač je rešio da mu uzvrati gostoprimstvo, pa je drugog dana Božića za slikara odrao jagnje! Kao pravi domaćin, Ojdanić je ispoštovao to što Memo ne jede prasetinu, te je zaklao jagnje, koje su njih dvojica zajedno pripremili i stavili da se peče.

Era Ojdanić i Memo Haljevac okupili bivše farmere: Svi zajedno proslavili Božić! (Foto)
S obzirom na to da je Era iskusan u pripremi pečenja, predložio je Memi da mu pomogne kako bi jagnje smestili u peć i tako pružio priliku slikaru da i on oseti draž pripreme ovog specijaliteta. Kada je pečenje bilo gotovo, dvojica prijatelja nisu odoleli moči, pa su poput dece umakali vruć hleb u tepsiju, zalivajući je prvo domaćom rakijom, a zatim i crnim vinom.



"Veoma se radujem što mi je došao Memo, on je kao član moje porodice, pa je logično, kad ja praznujem i uživam, da je i on pored mene", rekao je Era za "Alo", a ništa manje uzbuđen nije bio ni Memo.

"Ovo je raj! Era je pravi domaćin, učinio je sve da drugi dan Božića bude poseban. On je bio kod mene za Bajram i ja sam mu sada uzvratio posetu. U mom domu poštujemo sve vere i tradicije", otkrio je Haljevac.



Njih dvojica nisu sami uživali u svom slavljeničkom raspoloženju, već su ugostili i druge bivše farmere: Gocu Božinovsku, Mikija Mećavu, ali i mentora imanja u Lisoviću, čuvenog gazda Proku. Veselo društvance, uz iće i piće, ali i evociranje uspomena sa Farme, zabavljali su se do jutarnjih sati.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Alo/Mitar Mitrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>