Svet

Region

Simpsonovi kao provokativni modeli, skinuli se za kalendar (Foto)

Fanovi porodice Simpson koje je zanimalo kako izgledaju ovi likovi bez odeće, mogu ih videti na novom kalendaru italijanskog strip autora Aleksandra Palomba koji je likove iz popularne TV serije pretvorio u provokativne modele.

Simpsonovi kao provokativni modeli, skinuli se za kalendar (Foto)



Kalendar za 2014. u stilu poznatog fotografa visoke mode Helmuta Njutna, pun je provokativnih, erotskih slika sa Simpsonovima.

Nacrtao je Mardž i Homera u sado-mazohističkim pozama i pokazao kako izgleda Homer u ženskoj odeći sa visokim potpeticama, Mardž u kostimu Plejboj zečice ili pak u roze Šanel haljini, urađenoj po uzoru na dizajn Džeki Kenedi iz 1960.



Na ovim satiričnim crtežima autor je predstavio ikonu Springfilda u crnoj kožnoj haljini sa velikim prorezom na butini ili bez odeće.

List navodi da je problem sa Palombovim kalendarom taj što najbolji svetski scenaristi pomno rade na tekstovima za serijal u kome seks nije tabu tema, a strip autor na kalendaru nije predstavio najpoznatiji par Springfilda na pravi način, kroz humanost, toplinu, zadovoljstvo i zabavu.

Autor: B.B.
Izvor: B92
Foto: aleXsandro Palombo, www.humorchic.blogspot.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>