Region

Svet

Boris Stamenković: Nije istina da smo se Kaća i ja verili, karijere su na prvom mestu

Boris Stamenković i Katarina Grujić demantovali su glasine da su se verili. Naime, kako budući stomatolog kaže, za to su još uvek mladi, a on pre svega mora da se posveti svojim studijama.

Boris Stamenković: Nije istina da smo se Kaća i ja verili, karijere su na prvom mestu



Katarina Grujić i Boris Stamenković i posle Farme nerazdvojni! (Foto)
Učesnici pete sezone Farme, Boris Stamenković i Katarina Grujić, dematovali su glasine da su svoju vezu iz rijalitija krunisali veridbom. Oni su gostovali u emisiji Narod pita, te između ostalog potvrdili da uživaju u svojoj ljubavi.

"Još uvek smo mladi za brak. Kaćina pevačka karijera je u usponu, a ja treba da se posvetim svojoj karijeri stomatologa. To je na prvom mestu", rekao je Boris Stamenković, na pitanje jedne gledateljke zašto kriju da su se verili.

Gledalac vređao Katarinu Grujić: Jadna ti majka, a još jadnija svekrva!
Međutim, Katarina Grujić se možda i ne bi složila sa ovakvim kategoričkim odgovorom svog dečka, te se na njegove reči uz osmeh nadovezala rečima da sve ide u pravcu veridbe. Ipak, i ona je potvrdila da od veridbe za sada nema ništa, te da nikakav verenički prsten nije dobila od Borisa, već samo novogodišnji poklon.

Naposletku, Stamenković je kazao da mu je najbitnije da se sada posveti studijama i učenju. Pred njim je januarski ispitni rok, te mora da zagreje stolicu kako bi što pre dobio diplomu i posao stomatolog. Zbog toga, i posao manekena staviće u zapećak. "Katarini će teško pasti kad prestanem da se bavim manekenstvom", rekao je Stamenković u šali.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>