Region

Svet

X Factor Adria: Željko Joksimović ironično odgovara na provokacije Slavka Kalezića - Rođen si za taj posao!

Sinoć je održano prvo lajv veče takmičenja "X Factor Adria", a sem što su takmičari za razliku od prethodnih emisija sada nastupali uživo, promenio se i voditelj ovog šou programa i na scenu je stupio Slavko Kalezić.

X Factor Adria: Željko Joksimović ironično odgovara na provokacije Slavka Kalezića - Rođen si za taj posao!



X Factor Adria: Slavko Kalezić voditelj finalnih emisija!
Bane Jevtić, koji je do sada vodio X Factor Adria ostao je u bekstejdžu sa takmičarima, a na bini se u ulozi voditelja oprobao i Slavko Kalezić, učesnik ovog takmičenja koji je ispao iz konkurencije. Slavko se na sve načine potrudio da bude dostojan svoje uloge, ali su komentari na društvenim mrežama bili uglavnom negativni.

U jednom trenutku pitao je Željka Joksimovića za mišljenje nakon što je zavšen nastup grupe "H20", ali je Željko kratko rekao: "Ne bih želeo da komentarišem", ipak Slavko nije odustajao pa ga je još jednom pitao: "Ali, ja bih zaista želeo da čujem šta vi mislite". Tada je Željko odlučio da odgovori Slavku.

"Produkcija je dobro postupila što te je postavila za voditelja. Ti si zvezda upravo u ovome što trenutno radiš i rođen si za ovaj posao", rekao je Željko i spomenuo da će on tek zasijati, a Slavko je prokomentarisao kako još uvek misli da sanja. Ipak, sudeći po negativnim komentarima na društvenim mrežama, a pre svega na Tviteru, mnogi gledaoci su ovu izjavu Željka Joksimovića shvatili kao ironiju i odgovor na Slavkovu provokaciju.

Autor: M.P.
Foto: Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>