Region

Svet

Andrija Aki Marković i Sara Trajanović počinju zajednički život: Pao poljubac uz svadbeni marš! (Foto)

Andrija Aki Marković i Sara Trajanović, koji su svojom ljubavnom vezom obeležili rijaliti Farma 5,  gostovali su u emisiji Narod pita kod Saše Popovića, gde su potvrdili da su zaboravili na prethodne razmirice, te da uživaju u ljubavi.

Andrija Aki Marković i Sara Trajanović počinju zajednički život: Pao poljubac uz svadbeni marš! (Foto)



Aki Marković srećan sa novom devojkom: Bio sam zaljubljen u Saru, a ona to nije umela da ceni!
Saša Popović interesovao se za trenutni odnos Andrije Akija Markovića i Sare Trajanović, kao i za to da li je istina da je pevač nakon izlaska sa Farme, i navodnog razočarenja u manekenku, našao drugu devojku, koju je potom zbog ponovnog pomirenja sa Sarom i ostavio. Na ovo drugo je Aki, koji je tokom trajanja rijalitija poručivao da ga Sara više ne zanima jer ima novu devojku, sada ipak davao neodređene odgovore, te se stekao utisak kao da je čitava priča sa "novom devojkom" bila izmišljena.



Kakogod, mladi pevač i manekenka potvrdili su da su sada u ljubavi, a u emisiji je pao i poljubac između njih dvoje. Na pitanje da li planiraju da žive zajedno, Aki je kazao da je to svakako u planu.

"Čim dobro opremim stan, ona prelazi da živi kod mene", rekao je pevač, na šta se manekenka zadovoljno smeškala. Potom je Saša Popović pitao Akija da li iskreno voli Saru, ali je on opet počeo sa nedovršenim odgovorima, te naposletku ništa konkretno nije rekao.

Ipak, Popović je bio uporan, te je nagovarao Akija: "Hajde je sad poljubi, ali onako iskreno", rekao je direktor Grand produkcije, pa je mladi pevač morao da posluša svog šefa. Poljubio je Saru, a u studiju je orkestar zasvirao svadbeni marš.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>