Region

Svet

Nikolija Jovanović opčinila i Hrvate: U meni ima i hrvatske krvi (Video)

Pevačica Nikolija Jovanović svojim provokativnim spotovima i jedinstvenim muzičkim stilom uspela je da opčini i komšijsku državu - Hrvatsku, a i sama kaže da u njenim venama teče i hrvatska krv.

Nikolija Jovanović opčinila i Hrvate: U meni ima i hrvatske krvi (Video)



Nikolija Jovanović: Iz biblioteke sam došla na estradu, a ne obrnuto (Video)
Tako je Nikolija Jovanović za hrvatsko izdanje "Ekskluziva" govorila o svojoj mami Vesni Zmijanac, kao i o tome da njenim venama teče i hrvatska krv, pa nije ni čudo što je favnove iz hrvatske dodala na svoju listu.

"Ja sam se rodila u Zagrebu, a još ako se računa i osam meseci koliko sam bila u bolnici dok sam bila kod mame u stomaku... I moj deda je iz Siska, pa ja imam dosta vašeg hrvatskog", rekla je pevčica. Sem toga, ekipa ekskluziva hvalila je Nikolijin jedinstveni muzički stil, a pevačica je prokomentarisala kako kod kuće sluša hip-hop i da nije ljubitelj majčine muzike. "Vesnu Zmijanac slušala sam samo kao mamu, a njenu muziku nikada. Porediti mene i moju mamu je isto kao porediti Srbiju i bivšu Jugoslaviju", izjavila je Jovanovićeva.

Na kraju, Nikolija kaže da njen tekst nikoga ne proziva, ali je vrlo realan i hrabar. Pevačica kaže da nije svako sposoban da izgovori reči koje ona izgovara, a šta je još imala da kaže, pogledajte na snimku.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>