Region

Svet

Prvi gosti Ivana Ivanovića u 2014. Ana Kokić i TLZP ekipa (Foto)

Prvo Veče sa Ivanom Ivanovićem u 2014. godini kao gosta imaće pobednicu popularnog humanitarnog takmičenja Tvoje Lice Zvuči Poznato - fenomenalnu Anu Kokić, nakon novogodišnjeg specijala u kome je gostovao Vlado Georgiev.

Prvi gosti Ivana Ivanovića u 2014. Ana Kokić i TLZP ekipa (Foto)



Novogodišnje veče kod Ivana Ivanovića: Vlado Georgiev u prazničnom duhu i iznenađenje za gledaoce! (Foto)
Ana Kokić će večeras ispričati gledaocima kako se osećala u trenutku kada je saznala da je pobednik najpopularnijeg muzičkog takmičenja u Evropi Tvoje Lice Zvuči Poznato. Pored toga ispričaće i šta je sve dobila učešćem u ovom takmičenju, kao i koje su joj koreografije teško pale, a nesumnjivo je imala poprilično zahteve pokrete na sceni.



Ana će takođe pričati o velikoj podršci koju je dobila od svojih najbližih, a otkriće i čije bi lice volela da vidi u sledećoj sezoni za žirijevim pultom. Kasnije će se Ani pridružiti i ostatak ekipe iz TLZP-a, ali ne takmičarski. Tako će pored nje sesti Marija Mihajlović i Katarina Radivojević, ali i voditelji Petar Strugar i Marija Kilibarda, dok će treći član žirija Ivan Ivanović ostati u svojoj voditeljskoj fotelji.



Popularna lica "Prve" televizije otkriće kako su se zabavljali iza kulisa, Marija je čak i zapevala, kao i Mirna Radulović koja je večeras muzički gost. Pobednica takmičenja "Prvi glas Srbije" premijerno će predstaviti još jednu pesmu, ovog puta "Pred svima", koju kao i prethodnu potpisuje Saša Milošević Mare.

Autor: M.P.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>