Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović - Mama i baka ne veruju u moj brak sa Čupom

Jelena Golubović, koja je iz rijalitija Farma izašla kao pobednica, ali i kao verenica Čupe Kalača koji ju je zaprosio odmah po izlasku sa imanja, kaže da njena porodica ne podržava taj brak.

Farma 5: Jelena Golubović - Mama i baka ne veruju u moj brak sa Čupom



Pobednica pete sezone Farme, Jelena Golubović, odmah po završetku rijalitija dobila je verenički prsten i bračnu ponudu od Čupe Kalača, koju je ona i prihvatila. Ipak, da nije sve tako sjajno, potvrdila je i ona, gostujući sa ostalim superfinalisktima kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou".

Farma 5: Jelena Golubović - Nisam imala seks sa Čupom, ja sam patrijahalno vaspitana! (Video)
"Mama i baka su skeptične po pitanju odnosa mene i Čupe, jer smatraju da se sve isuviše brzo odigralo. One misle da to treba da ide polako, a ne na brzinu, pa posle razvod i da dete sama odgajam", rekla je Jelena Golubović, i naglaslila da je njoj jako stalo do maminog i bakinog mišljenja.

"Videćemo još kada ćemo se venčati. U svakom slučaju, planiramo da najpre živimo zajedno", otkrila je rediteljka.

Farma 5: Pogledajte kako je Čupo Kalač zaprosio Jelenu Golubović (Video)
Podsetimo, Čupo Kalač kleknuo je na kolena i zaprosio Golubovićevu odmah po njenom dolasku u studio, a pre proglašenja pobednika. Već se tada moglo videti da Jelenina majka i nije oduševljena zbog tog čina. Iako je zvanično rekla da je to Jelenina stvar u koju se ona neće mešati, njen izraz lica koji je kamera u nekoliko navrata uhvatila, govorio je više od toga, a gospođa Golubović nije ni prišla da čestita verenicima, kada je Jelena Čupi rekla "Da".

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>