Ostalo

Sme�no

Google naočare stižu u aprilu 2014. po ceni od oko 500 dolara

Ako sve bude teklo po prvobitnom planu, mušterije će uskoro moći da u svojim rukama drže popularne i dugo najavljivanje Google naočare, a iz ove kompanije najavljuju da će to biti u aprilu ove godine, koja je tek počela.

Google naočare stižu u aprilu 2014. po ceni od oko 500 dolara



Kako će muškarci koristiti nove Google naočare? (Video)
"Developeri su počeli! Bilo bi fer sada reći da će oni koristiti hiljade Google naočara i u odnosu na njihove komentare i zapažanja približićemo se završetku projekta. Očekujemo da će to biti za godinu dana", rekao je predsedavajući iz Google u aprilu prošle godine.

Postoje još mnoge naznake da će se Google naočare uskoro pojaviti. Jedan od zaposlenih u ovoj džinovskoj kompaniji na svom "Google+" nalogu podelio je slike koja pokazuju da se ovaj projekat privodi kraju.

Ipak, iz Google-a poručuju da bi ove naočare trebalo da budu dostupne gotovo svakome, te se sa cenom neće preterivati. Dok je eksperimenalna faza u pitanju, naočare koštaju oko 1500 dolara, ali će se ova cena znatno smanjiti nakon što proizvod bude svima dostupan. Cilj im je da cenu snize ispod 600$, kako bi je približili ceni dobrog smartfona, pa se očekuje cifra od 500 dolara za jedne Google naočare.

Prognoze iz analitičkog centra su da bi u roku od četiri godine, ako je april 2014. definitivan datum, Google naočare mogle da budu prodate u preko 18 miliona primeraka.

Autor: M.P.
Foto: Google+

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>