Region

Svet

Novogodišnje veče kod Ivana Ivanovića: Vlado Georgiev u prazničnom duhu i iznenađenje za gledaoce! (Foto)

U novogodišnjoj noći i Ivan Ivanović prirediće gledaocima Prve televizije pravi spektakl, a u tome će mu pomoći Vlado Georgiev, popularni kantautor koji obiluje humorom. Ova dva šoumena učiniće da već euforična novogodišnja noć postane još spektakularnija.

Novogodišnje veče kod Ivana Ivanovića: Vlado Georgiev u prazničnom duhu i iznenađenje za gledaoce! (Foto)



Vlado Georgiev na Clubbing Tour-u: Pogledajte kako je bilo na nastupu u Tuzli! (Foto+Video)
Voditelj i član žirija nedavno završenog TLZP-a ugostiće u svojoj emisiji Georgieva, a za ovaj novogodišnji specijal, koji se emituje večeras u 21h,  pripremio je veliki broj skečeva kao i veliku dozu humora, u kome će mu svakako pomoći i Vlado Georgiev. Na njegov humor već smo navikli i pokazao je da zna kako da podigne atmosferu ne samo na koncertima i nastupima, već i gostovanjem u emisijama, a kako je cilj ove emisije smeh, bića ga u izobilju.



Sjajni Vlado Georgiev ulepšaće novogodišnji specijal kod Ivana Ivanovića mini koncertom, a popularni Barba će pored nekoliko pesama sa novog albuma "Daljina" izvesti i jednu numeru sa voditeljem.

Sem dobre muzike, sjajnog humora i dobre zabave, Veče se Ivanom Ivanovićem doneće i iznenađenje koje su zajedno pripremili pevač i voditelj, a ovaj tandem poželeće svim gledaocima srećnu i raspevanu Novu godinu.



Autor: M.P.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>