Region

Svet

Farma 5: Zadruga se emotivnim pismom oprostila od farmera!

Na Farmu 5, u kojoj će uskoro biti izabran pobednik, stiglo je pismo od Zadruge kojim se ovaj deo zaposlenih u rijaltiiju Farma oprostio od farmera, a oni su sa oduševljenjem čak dva puta pročitali saržaj pisma.

Farma 5: Zadruga se emotivnim pismom oprostila od farmera!Farma 5: Pobednik po mišljenju bivših farmera Jelena Golubović ili Romana Panić!?
Kako se večeras Farma završava, Zadruga je poslala svoje poslednje pismo i napokon sa farmerima obratila sa lepim rečima. Kako sami sebe nazivaju, zadruguri su rekli farmerima da su zajedno sa njima proživeli sve događaje u ovom, petom serijalu. "Zajedno sa vama proživeli smo i tugu i sreću, i bes i ljubav...", pisalo je u pismu.

"Držimo vam palčeve! I da znate, nije ni zadrugarima svejedno dok kucaju poslednje pismo petog serijala", završila je Zadruga pismo koje je pročitao Ivan Marinković, a farmeri su joj u znak zahvalnosti otpevali nekoliko stihova himne u kojoj se pominje. Ivan je nastavio da analizira, pa je još jednom pročitao određene delove, verovatno one koji su ga posebno dirnuli.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>