Region

Svet

Farma 5: Pobednik po mišljenju bivših farmera Jelena Golubović ili Romana Panić!?

Pobednik Farme 5 večeras će btii izabran, a u igri za pobedu su Slobodan Đurković, Jelena Golubović, Romana Panić, Edin Škorić, Jelena Jovanović i Ivan Marinković.

Farma 5: Pobednik po mišljenju bivših farmera Jelena Golubović ili Romana Panić!?


 
Farma 5: Bivši farmeri stižu na imanje?!
Podeljeni su stavovi gledaoca ko večeras treba da pobedi, a ništa drugačija situacija nije ni među bivšim farmerima. Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević svoju podršku večeras daje Jeleni Golubović i navodi da glumica nije zaslužila da doživi ono što se njoj desilo u prošloj Farmi.
 
"Jelena Golubović treba da pobedi jer je ona obeležila ovu Farmu. Ne bih želela da se njoj desi ono što je meni, a to je da sam ja obeležila prošlu sezonu, a pobedio je neko drugi. Sve se u ovoj Farmi vrtelo oko nje i ona treba da pobedi!", rekla je Stanija za "Pulsonline".

Pevačica Daria Stanojević večeras navija za koleginicu sa imanja Romanu Panić. "Romana Panić je po meni odlična devojka i predstavila se u pravom svetlu. Nemam nijednu zamerku na njeno ponašanje!", rekla je Daria.

Mladi pop pevač Filip Mitrović kao i Stanija svoju podršku daje Jeleni, ali i Slobodanu Đurkoviću. "Moj favorit je inače bio Marko Vukotić. Čak sam i na svojim nastupima pozivao publiku da glasa za njega. Pošto on nije prošao, od preostalih favoriti su mi Jelena Golubović i Sloba. Jelena zato što je kraljica!", izjavio je Filip.

Manekenka Jovana Alibabić podržava večeras Slobodana Đurkovića, dok njen suprug Danijel Alibabić navija za koleginicu Romanu. Filip Panajotović podršku večeras daje Romani Panić. Maneken je pohvalio to što je pevačica ista od početka do kraja rijalitija i što se odlično pokazala u svakoj situaciji.

Autor: M.P.
Izvor: Puls
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>