Region

Svet

Farma 5: Sloba Đurković - Jelena Golubović je majstor za negativnu energiju!

Iako ih je ostalo samo šestoro na imanju u Lisoviću, farmeri ne mogu da se uzdrže, a da ne upadnu u rasprave. Tako je bilo sa Slobom Đurkovićem i Jelenom Golubović, koji se iznervirali jedno drugo.

Farma 5: Sloba Đurković - Jelena Golubović je majstor za negativnu energiju!



Naime, Jelena Golubović je sinoć s tenzijama počela još tokom izbacivanja. Kada je Ognjen Amidžić došao da trećeg farmera vodi kući, ona se zakačila sa Markom Vukotićem, te su se dugo prepirali tokom živog prenosa, pa je naposletku Ognjen jedva uspeo da ih ućutka kako bi saopštio koji farmer napušta imanje, a bio je to upravo crnogorski maneken.

Posle toga, Golubovićevu je iznervirao Sloba Đurković. Naime, kada ih je ostalo samo šest, mladi pevač se našalio kako su na Farmi ostali vodonoša (Ivan Marinković), drvoseča (Edin Škorić), kuvarica (Romana Panić), spremačica (Jelena Jovanović) i neradnica (Jelena Golubović). To je rediteljku naravno iznerviralo, pa je počela u svom stilu da zanoveta.

Iznervirao se i Sloba, koji je rediteljki zamerio što svaku šalu mora da pokvari. "Ti si majstor za pravljenje negativne energije", rekao joj je on, a ona mu odgovorila da ne može da bude raspoložena kada ju je jedan od njoj omiljenih farmera izvređao, misleći na situaciju sa Markom Vukotićem.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>