Svet

Region

Bijonse i Džej Zi u seksi-šopu pazarili igračke za čak 6.000 dolara!

Bijonse i Džej Zi su izgleda rešili da malo osveže svoj brak i unesu malo više strasti u svoju postelju, te su pohrlili, a gde drugde, do u - seksi šop! Sudeći po punim kesama koje su izneli, itekako će imati čime da se zanimaju.

Bijonse i Džej Zi u seksi-šopu pazarili igračke za čak 6.000 dolara!



Pop zvezda Bijonse i reper Džej Zi su odlučili da unesu malo živosti u svoju spavaću sobu, te su posetili jedan seksi-šop u Njujorku. Prema pisanju američkih tabloida, u pitanju je luksuzna prodavnica seksi igračaka situirana na Menhetnu, a slavni par dobrih sat vremena proveo je u razgledanju, biranju, i naposletku izašao punih kesa!

Ono što zapravo najviše iznenađuje, jeste suma koju je slavni par potrošio za seksi igračke: čak 6.000 dolara! Pomislili biste da svoj pazar nisu iznosili kesama, već prikolicom! Međutim, kako pišu američki mediji, Bijonse i Džej Zi merkaju kvalitet, a ne kvantitet, te su tako neke "igračke", za koje nisu žalili dolari, bile čak i pozlaćene!

Pevačica i reper su izgleda rešili da pozlaćenim rekvizitima svoj seksualni život podignu na jedan potpuno drugačiji novo - kraljevski.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>