Region

Svet

Viki Miljković usred mafijaškog obračuna: Meci su leteli na sve strane, jedva ostadoh živa!

Pevačici Viki Miljković preseo je odlazak kod frizera! Ona se na putu ka salonu našla usred mafijaškog obračuna! Pucnjava, meci koji lete na sve strane, opšta panika, učinili su to da Viki bude zahvalna što je uopšte izvukla živu glavu.

Viki Miljković usred mafijaškog obračuna: Meci su leteli na sve strane, jedva ostadoh živa!



Viki Miljković jedva je izvukla živu glavu kad se, ni kriva ni dužna, našla na mestu mafijaškog obračuna koji se dogodio u subotu u Sarajevu.

"Taške me je dovezao u tržni centar, u frizerski salon koji redovno posećujem dok sam u Sarajevu. Kad sam ulazila u lokal, odjeknuli su pucnji. Nalazila sam se na dva metra od kazina u kojem se sve dešavalo", započinje dramatičnu ispovest folk pevačica, koja još uvek nije došla sebi.

"Bilo je kao na filmu. Meci su leteli na sve strane, a ljudi su mahnito bežali. Odmah sam legla na pod jer su šanse za rikošet bile ogromne. Paljba je trajala minut, a meni je to delovalo kao večnost. Gazdarica lokala nas je uvukla u toalet, a mladić koji je radio zaključao je vrata", nastavlja da priča Viki. "Svi smo bili u neviđenoj panici, a ja sam sve vreme razmišljala da li je suprug pre pucnjave izašao iz tržnog centra i da li je sačuvao živu glavu", kazala je folk pevačica.

Ona je rekla i da je policija vrlo brzo pristigla na mesto incidenta. "Deset minuta kasnije došla je policija i tada smo saznali da su upucali vlasnika kazina i da je ispaljen 21 metak iz pištolja", ispričala je Viki, koja je uprkos svemu sačuvala pribranost, te samo sat vremana posle nemilog događaja nastupila u prepunom klubu.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>