Region

Svet

Farma 5: Ekrema Jevrića sačekala Igbala - Gde si brate, kako si?! (Foto+Video)

Ekrem Jevrić prvi je polufinalista koji je napustio imanje u Lisoviću, a na njegovo veliko iznenađenje, u studiju u Šimanovcima dočekala ga je supruga Igbala, koju je Jutjub zvezda pozdravio na vrlo neuobičajen način.

Farma 5: Ekrema Jevrića sačekala Igbala - Gde si brate, kako si?! (Foto+Video)



Izbačen sa Farme 5: Ekrem Jevrić napušta imanje u polufinalu!
Ekrem Jevrić bio je pomalo zbunjen kada je nakon napuštanja Lisovića došao u studio u Šimanovcima. Njegova zbunjenost još se više pojačala, kada je ugledao svoju suprugu Igbalu, koja je specijalno za tu priliku doputovala iz Amerike.

"Gde si brate, kako si", reči su kojima se čuveni "gospoda" obratio svojoj supruzi, a potom ju je i zagrlio.

Na pitanje voditeljke zašto ona nije došla na Farmu, Igbala je odgovorila da joj Ekrem nije dao. "Rekao mi je da moram da ostanem kući i da čuvam decu", kazala je Ekremova supruga.



Inače, u studiju su bili i bivši farmeri Lepi Mića i Čupo Kalač, te se Mića odmah pohvalio kako je on bio taj, a ne Čupa, koji je Ekremovu suprugu, sina, i sinovljevu devojku sačekao na aerodromu. "Samo da se zna, ja sam ih pokupio, smestio u hotel, vodio na ručak, sve po redu", pohvalio se Lepi Mića, i napomenuo kako Čupa, inače Ekremov menadžer, ništa nije uradio, dok se ovaj pravdao kako mu nisu rekli tačno vreme kada dolaze, pa se nije u datom momentu zatekao u Beogradu.

Ekrem Jevrić je odmah po dolasku u studiju rekao kako je ovo najgora Farma do sada. "Društvo nije bilo loše, ali nije bilo ženski sa kojima sam mogao da pravim šovove", kazao je Jutjub zvezda. On je još dodao da bi sigurno pobedio u ovoj sezoni Farme da je mogla i Amerika da glasa.

Na konstataciju voditeljke da je Jelena Golubović njega baš zavolela i pazila na njega, dok on nije uvek bio blagonaklon prema njoj, Jevrić je kazao da je to zato što mu je bila dosadna. "Jeste, ona je mene baš volela... Kuvala mi kafe, prala veš, sve po redu... ali umela je da bude dosadna", zaključio je Ekrem.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>