Region

Svet

Farma 5: Lepi Mića i Vesna Rivas počeli sukob u šminkernici, pa svađu nastavili u studiju!

Aleksandra Jeftanović predstavila je večerašnje goste u studiju: Čupu Kalača, Lepog Miću, Vesnu Rivas, Marijanu Leontijević i Zoricu Marković, a Vesna i Mića nastavili su svađu koju su počeli u šminkernici.

Farma 5: Lepi Mića i Vesna Rivas počeli sukob u šminkernici, pa svađu nastavili u studiju!



Odmah po ulasku u studio, Aleksandra je krenula da objašnjavala šta se dogodilo u šminkernici, ali je Lepi Mića preuzeo reč. Rekao je da su "Zorica i Vesna nameštale frizuru" i šminkale se, kada je on ušao u šminkernicu, pa im je rekao da ih nijedna šminka na svetu neće oprati. Onda mu je Vesna odgovorila u svom maniru nazvavši ga šumskim čovekom koji ne zna šta je friziranje i feniranje.

Lepi Mića izvadio je ličnu kartu i rekao da je rođen u Sarajevu, a ne kao šumski čovek, pa je Vesna nastavila da ga proziva kako je njegovo selo možda pripadalo Sarajevu pa mu zato tako piše u ličnoj karti. Zorica Marković sve vreme je ignorisala sukob, a Vesna i Mića počeli su da viču po studiju. Mića je čak spomenuo i Gocu Božinovsku koju je Vesna vređala u prethodnoj sezoni Farme, pa je pitao pevačicu: "Šta misliš kako su se njena deca osećala dok si je tako vređala?!". Sukob je trajao gotovo čitavih deset minuta, a publika je često častila Miću aplauzom kada bi pokušavao da spusti Vesnu Rivas kojoj je pevač čak objašnjavao i kako se govori srpskim jezikom.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>