Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Knez na finalnoj sceni nastupio kao slavni Leni Kravic!

Veliko finale šoua Tvoje lice zvuči poznato Nenadu Kneževiću Knezu omogućilo je da se nađe u koži muzičke zvezde Lenija Kravica sa pesmom "Are you gonna go my way".

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Knez na finalnoj sceni nastupio kao slavni Leni Kravic!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić opet u koži Pink - spektakularan nastup i najveći aplauz! (Video)
Knez je kao VIP takmičar zahvaljujući genijalnim transformacijama ušao u petoro najboljih kandidata - čuvenu petorku, a tokom gotovo svih prethodnih epizoda serijala, složićete se, nije imao lake zadatke. Pobedio je u ulozi Meri Džej Blajdž kada je sa Gocom Tržan otpevao čuveni hit grupe U2 "One love".



Katarina je pohvalila Kneza jer je iz pevača, kako je startovao šou Tvoje Lice Zvuči Poznato, prerastao u pravog imitatora, a Marija mu se zahvalila što je učestvovao u ovom takmičenju i naglasila da TLZP bez njega ne bi bio takav kakav jeste. Za kraj, svoj komentar dao je i Ivan: "Bio si odličan!", počeo je voditelj, a onda nastavio da se šali sa Knezom pa ga je zamolio da "razgrne haljine" kako bi video da li je "alatka tu".

Za kraj, Knez je izabrao vrlo energičan nastup Lenija Kravica, sa minđušom na nosu i dredovima, izašao je na scenu sa električnom gitarom i u potpunosti dočarao Lenijev spot.

Uskoro će biti poznato da li je Knezov nastup bio dovoljno dobar za pobednički tron, a kako je to uradio legendarni muzičar pogledate na sledećem snimku.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>