Region

Svet

Farma 5: Kuvaju gulaš od polusmrdljivog mesa! Preti im zaraza?! (Video)

Iako stalno kukaju da nemaju šta da jedu, malo-malo pa farmeri bacaju hranu! Dešavalo se da zateknu i crve u namirnicama, a sada im se meso opet usmrdelo!

Farma 5: Kuvaju gulaš od polusmrdljivog mesa! Preti im zaraza?! (Video)



Romana je danas htela da skuva ručak, te izvadila ogroman komad mesa. Smrad koji se raširio kuhinjom bio je dovoljan pokazatelj da je meso pokvareno.

Farma 5: Slike koje još niste mogli da vidite u TV prenosu - Sva štrokavost farmera! (Foto)
"Ovo smrdi kao Rokiju iz usta", konstatovala je Katarina Grujić, a Romana dodala kako bi ona odrezala te zelenkaste krajeve, a ostatak, ako je dobar, iskoristila za ručak. Međutim, ceo komad je bio užasno smrdljiv, te se od te ideje odustalo.

Jelena Golubović dosetila se da bi mogla to meso da prokuva, pa da nahrani mačke. Već tu je naravno nastao haos, jer je Katarina počela da vrišti. "Nabiću joj tu šerpu u glavu", drala se ona i kazala da rediteljka može da uzme lonac da prokuva meso za mačke, jedino ako će ona posle da ga opere.

Onda je Romana izvadila drugu komadinu mesa, ali je i to bilo sumnjive boje i mirisa. Kako ne bi ostali gladni, odlučili su da odrežu površinske delove, te da dođu do sredine koja je, navodno, zdrava. Romana i Ivan krenuli su sa tranžiranjem, a zabrinjavajuće je to što su oni na istoj tacni sekli zaraženo meso, pa nastavili sa "zdravim", istim priborom, i naravno nisu se ni setili da operu ruke, već su prljavim rukama muljali isečene komadiće mesa. Da li će im tako pripremljen gulaš naposletku presesti?!



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>