Region

Svet

Milan Stanković: Očigledno samo u svom selu nisam omiljen! (Video)

Milan Stanković često je poređen sa svetski mega-popularnim Džastinom Biberom, a balkanska verzija ovog pevača vrlo svesno prihvata da je drugačiji od drugih.

Milan Stanković: Očigledno samo u svom selu nisam omiljen! (Video)



Milan Stanković: Još sam mlad i zelen! Nisam spreman za ženidbu i decu!
U hrvatskom "Ekskluzivu" Milan se osvrnuo na to koliko je drugačiji od ostatka estrade, kao i da se sa tom činjenicom dobro nosi: "Najlakše raste maslačak i trebalo bi da svi budemo maslačci, nije dozvoljeno da budete orhideja ili bilo kako specifični, ali nekako se snalazim i preživljavam sve to, uspešno nadam se!".

Ipak, bilo je trenutaka kada su mu negativni komentari na njegov račun teško padali, te je spomenuo i da je medijski linč koji je preživeo u mladosti još uvek u njegovom sećanju, i da je uprkso tome što je postao popularan zahvaljujući takmičenju Zvezde Granda zasluženo dospeo na scenu kao "slobodni" pevač. "Ipak, potrudio sam se da, pored svega i ja ispoštujem tu produkciju, tako da sam im ostavio vrednost jednog stana ostavio njima, da bih nastavio dalje slobodan", kaže Milan Stanković.

Milan Stanković tešio uplakanu obožavateljku! Pobeda ljubavi! (Video)
Voditeljka "Ekskluziva" nekoliko puta uporedila je našeg pevača sa Džastinom Biberom, pa se osvrnula na to kako je o njemu pisao najpopularniji svetski blog posvećen zvezdama, kao i da se Milanove obožavateljke zbog njega onesvešćuju, ali bukvalno. Nakon što je emisija objavljena, Milan Stanković podelio ju je na svom Tviter profilu, a uz to napisao: "Očigledno samo u svom "selu" nisam omiljen... Evo kako me u Hrvatskoj vide najuticajniji mediji. Hvala vam!".



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>