Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić - Tresle su mi se noge u poslednjoj epizodi! (Foto)

Željko Šašić oduševio je javnost svojim transformacijama u šouu "Tvoje lice zvuči poznato", te iako se nije plasirao u najboljih pet, imaćemo to zadovoljstvo da ga još jednom gledamo u finalnoj večeri.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić - Tresle su mi se noge u poslednjoj epizodi! (Foto)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Bivši takmičari ponovo u akciji - Sneki kao Alabina, Tamara kao Kajli Minog!
Željko Šašić svakako je jedan od zapaženijih učesnika šoua Tvoje lice zvuči poznato. Prema mišljenju mnogih, obeležio je ovaj šou, te su svi mahom bili razočarani time što se nije plasirao u super finale. Ipak, on ne žali zbog toga što nije u finalu, te kaže da je najbitnije da su se svi lepo zabavili, i to u emisiji koja je pre svega humanitarnog araktera.

"Drago mi je što je takva reakcija. Znao sam oduvek da će neko otići u finale, a neko ispasti. Važno je da smo svi bili super i da smo uvek bili lepo raspoloženi i spontani što je i doprinelo razmeni atmosfere, a onda i neverovatnoj gledanosti", rekao je Šašić za "Mondo".

Ipak, Željka ćemo imati priliku da vidimo i u finalnoj večeri, u revijalnom delu, gde će ponovo zasijati u još jednoj sjajnoj imitaciji. On će izvesti pesmu "Posle devet godina" grupe Alisa.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Knez, Aleksa i Goca razočarani što Željko Šašić nije u finalu - On je obeležio ovaj šou!
Osvrćući se na ceo šou, Šašić je otkrio i koja imitacija mu je najteže pala. "Najteže bilo u poslednjoj emisiji, ne zbog imitacije, već činjenice da idemo uživo. Tresao sam se, drmala me je trema i zbog drugih izvođača, mojih kolega, a kamoli zbog mene. Tek kada je sve onako lepo krenulo, mogao sam malo da se opustim", rekao je pevač i dodao da je poslednja epizoda ujedno bila i najnapornija.



Željko ne može da izdvoji najzahtevniju imitaciju, ali zato može onu u kojoj je najviše uživao. "Sneki! Kada sam video šta ću morati da obučem i kako ću izgledati, ja sam mogao samo da se smejem", rekao je Željko i dodao da se jednostavno opustio i uživao u nastupu.

Željko otkriva i da bi ponovo, vrlo rado učestvovao u takmičenju. "Iskreno,  jako bih voleo, ali ne znam da li će producenti odmah nastaviti drugom sezonom i ko će učestvovati. Važno je da smo baš mi probili led i mislim da će se šou dugo pamtiti. Imali smo dovoljno hrabrosti da uradimo nešto što niko nije i time možda olakšali nekima koji će nas slediti", rekao je pevač.

Na pitanje koga bi voleo da vidi kao pobednika, Šašić je diplomatski odbio da odgovori,  "jer ne želi nikoga da favorizuje", a onda i otkrio fenomenalan recept da se nagrade svi učesnici šou programa koji nas je zabavljao nedeljama unazad.

"Što bih voleo da 'udari neka matematika' sa glasovima žirija i publike, pa da svi imaju isti broj glasova i svi budu proglašeni za pobednika! Lepo se svi izljubimo i gotovo", rekao je Željko.

Autor: T.I.
Izvor: Mondo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>