Region

Svet

Farma 5: Vesna Rivas - Jelena Golubović je pljuvala Edina i Jovanovićevu, a sada se liže sa njima!

Vesna Rivas i Jelena Golubović ne prestaju sa prepirkama! Pevačica je više puta ponovila da joj je rediteljka najveće razočarenje na Farmi, a sada joj zamera i to što se "slizala" sa Edinom Škorićem i Jelenom Jovanović.

Farma 5: Vesna Rivas - Jelena Golubović je pljuvala Edina i Jovanovićevu, a sada se liže sa njima!



Vesna je optužila Jelenu Golubović da je najveći lažov i folirant. Takođe, oplela je po njoj zato što se sada druži sa Jelenom Jovanović i Edinom Škorićem, a do juče ih je pljuvala.

"Kako te nije sramota!? Koga ti više lažeš?! Mene optužuješ da se svađam zbog medijskog prostora! Ti se bre služiš takvim metodama, meni to ne treba! Stidi se! Sada si se slizala sa Edinom i Jelenom, a do juče si ih pljuvala", siktala je Rivasova.

"Ona se sa svima liže, pa se posvađa! Pa onda pređe na druge, a ove stare ogovara! Poznato mi je to ponašanje, videlo se to u prethodna 3 meseca! Ona sve to radi iz čiste ljubomore. Mesecima  je pljuvala Edina i Jelenu Jovanović, a sada se sa njima druži i pljuje po meni i Zorici", govorila je Vesna pred svima, a rediteljka je insistirala na tome da ona nikoga ne ogovara, već sve svima kaže u lice šta ima.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>