Region

Svet

X Factor Adria: Iz Kikijeve grupe Aleksandra Sekulić favorit za povratak (Video)

Vest da će publika baražnim glasanjem moći da vrati jednog izbačenog takimičara šoua "X Factor Adria", obradovala je mnoge, osobito fanove Aleksandre Sekulić, koji bi voleli da ponovo vide talentovanu devojku koja je svojom lepotom opčinila sve.

X Factor Adria: Iz Kikijeve grupe Aleksandra Sekulić favorit za povratak (Video)



X Factor Adria: U toku baražno glasanje - Vratite svoje favorite!
Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, 26-ogodišnja Aleksandra Sekulić svakako je svojim talentom, ali i lepotom, oduševila publiku planetarno popularnog takmičenja X Factor Adria. Ona je mnoge simpatije pobrala još u audicionom delu, a utisak ostavila i glasom, ali i stasom. "Severina je dobila konkurenciju... to je taj pogled, taj izraz", rekao je tada Željko Joksimović, i zadovoljstvo Aleksandrom potvrdio nepobitnom odlukom da je pusti u dalji tok takmičenja.



Viđena kao jedna od najlepših takmičarki, Aleksandra je rekla da joj je lepota više puta u životu odmogla, nego pomogla, te da je i ne smatra nekim resursom. "Ukoliko neko ne može da svoju spoljašnju lepotu potkrepi nečim iznutra, uzalud mu sve", kazala je ova 26-ogodišnja Beograđanka, inače menadžerka po zanimanju.

Aleksandra je dogurala do faze "Kuće sudija". Za mentora je dobila Kikija Lesendrića, ali u oštroj konkurenciji u grupi "Devojke do 27 godina", nije uspela da se izbori za prolazak u sledeću fazu. Iako je gost mentor, britanski voditelj i di džej bio oduševljen njenim nastupom, te konstatovao i da je prelepa, ipak je glavni mentor Kiki teška srca morao da se oprosti od talentovane mlade nade.



Međutim, obrt za Aleksandru vrlo je moguć, jer je publika dobila priliku da vrati jednog takmičara, i to glasanjem na zvaničnoj Fejsbuk stranici "X Factor Adria". Sledeće godine, 7. januara, saznaćemo koji kandidat će se vratiti kao regularni takmičar i potencijalni polufinalista, a sudeći po komentarima koji preplavljuju društvene mreže, to može biti baš Aleksandra Sekulić.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>