Region

Svet

Farma 5: Raskid! Pale teške reči i uvrede! Jelena Jovanović - Edine, ne želim više ništa sa tobom!

Edin Škorić i Jelena Jovanović definitivno su zahladneli odnose, pa je organizovano i suđenje: pevačica je tužila bivšeg odbojkaša zbog toga što je rekao da je ona glumila 4 meseca!

Farma 5: Raskid! Pale teške reči i uvrede! Jelena Jovanović - Edine, ne želim više ništa sa tobom!



Danas je sudski spor vođen između Jelene Jovanović i Edina Škorića, kojima na ljubavnom planu više ne cvetaju ruže. Naime, pevačica je tužila sportistu zbog toga što joj je rekao da je 4 meseca glumila.

Jelena je prva ustala te kazala da hoće da povuče tužbu. Kako joj to nije dozvoljeno, morala je da nastavi sa igrom, pa se obratila Škoriću. "Radiš stvari koje mene povređuju... kada sam ja uradila nešto što je tebi zasmetalo, ti bi mi to rekao, i ja bih prestala sa tim... a tebi je ispod časti da se izviniš... ne možeš da me ispoštuješ ni za najmanju sitnicu. Ne moram da idem u detalje šta mi konkretno smeta, ali dosta mi je tuge i ponižavanja i svega, ne želim dalje da se petljam sa tobom", rekla je Jelena, i dodala da je od svakog očekivala, ali ne i od Edina da je tako uvredi. Takođe je kazala kako joj je Edin rekao da će sve o njoj izneti na videlo. "E pa znaš šta, i ja znam mnogo toga o tebi", rekla je.

Potom je ustao i Edin Škorić te kazao kako on to uopšte nije mislio, da zapravo ne misli da je Jelena glumila, već da je bila iskrena prema njemu i da ga je iskreno volela, a sve što je rekao, rekao je u afektu, jer ga je povredila. "Veze u rijalitijima su specifične, prebrodili smo svašta tokom ovih 120 dana. Ja sam tebe uvek bodrio, tešio, uvek sam bio uz tebe. Povredilo me je to što si rekla da sam se promenio. I jesam, ali na bolje! Svašta smo pregrmeli, i ja se i dalje nadam, koliko gdo to sada smešno zvučalo, da ćemo odavde izaći kao jedno", zaključio je Škorić.

Onda se oglasila i Zorica Marković. "Neću da učestvujem u ovoj lakrdiji... mesecima ćute, a onda kao svađa pet dana pred kraj i to u lajvu", rekla je Zorica Marković, aludirajući na to da Jelena i Edin samo foliraju svađu, kako bi pokupili poene pred kraj rijalitija. Uskočila je i Vesna Rivas, nazvavši Jelenu "mrtvom energijom" i folirantom. Onda je nastala cika između Jelene s jedne strane, i Zorice i Vesne sa druge. "Mrtvilo" koje je na tabletama bilo je ono što su starije pevačice upućivale na račun mlađe.

Potom je ustao i Marko Vukotić koji je želeo da zna šta je potaklo Jelenu da baš sada, posle 4 meseca pobesni na Edina. "On je sjajan momak, da imam sestru, sutra bih je udao za njega. On sa nama nije provodio vreme zbog tebe, kuva ti, donosi kafu u krevet, titrao nonstop... znam da te iskreno voli! Sebe je zapostavio zbog tebe! Zato mene zanima, šta se to desilo baš sada, pa si se ti toliko naljutila", pitao je Marko, a Jelena mu je neodređeno odgovarala. "Eto, meni se gomilalo sve ovo vreme... tokom poslednjih mesec dana... to su stvari o kojima neću da govorim, ali Edin zna", rekla je Jelena Jovanović.

Naposletku, farmeri su presudili da Edin nije kriv, i dugo posle toga nastavili da polemišu na temu Edina i Jelene. "Ona je folirant koji nas je sve uvukao u tu njenu priču", bila je najglasnija Zorica Marković.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>