Region

Svet

Milan Mitrović: Ženim se!

Zvezda "Granda" i voditelj Milan Mitrović već sledeće godine staće na ludi kamen i sudbonosno "da" reći će svojoj devojci Bojani Trifunović sa kojom je par meseci u vezi.

Milan Mitrović: Ženim se!



Milan Mitrović pod Bojaninom kontrolom: Nigde bez devojke!
Voditelj i pevač sa svojom devojkom već nekoliko meseci živi pod istim krovom, a kako nam je otkrio izvor blizak paru, sledeći korak u njihovoj vezi je venčanje.

"Milan se mnogo zaljubio u Bojanu i non-stop su zajedno. Ona ga prati i na nastupima, žive zajedno već nekoliko meseci i lepo se slažu. Ona je devojka o kakvoj je maštao i veza im je od samog starta ozbiljna. On je upoznao njene roditelje, bio je kod nje u Nišu i oni ga mnogo vole, a ista situacija je i sa njegovom porodicom, koja je Bojanu prihvatila kao ćerku. Ne žele da gube vreme i planiraju da naprave veliku svadbu, ali još uvek ne znaju da li će se venčanje dogoditi u maju ili u septembru jer moraju da vide kakve su im obaveze, pošto će im trebati vremena da se posvete organizaciji", priča izvor i dodaje da do veridbe još nije došlo.

"Nisu se još verili, to će se desiti spontano, kao i sve do sada u njihovoj vezi. Koliko su zaljubljeni i koliko se vole, vidi se iz aviona. Sijaju!", završava naš izvor.

U želji da proverimo ove informacije, kontaktirali smo s Milanom Mitrovićem, koji je bio pomalo zbunjen našim saznanjima. "Ne volim da pričam o privatnom životu i nikada javno nisam pričao. Bojana i ja živimo zajedno, mnogo nam je lepo, ona je sjajna devojka. Naša veza napreduje iz dana u dan, tako da je venčanje svakako sledeći korak u našem odnosu", rekao nam je pevač i voditelj.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>